många känslor på en gång..

Det är snabba kast mellan känslorna ikväll må jag säga!!!!

Först flera timmar med väninnan.. med massor av skratt


Läser sen att min BORTSKÄMDA (men ack så söta) systerdotter fått sin födelsedagspresent i förväg häromdagen.. En systemkamera av märke Nikon D3100… och den är fan inte billig!!!!…..  Har jag berättat att ungen fyller 13 år?????  Ia är skitförbannad på sin syster som skämmer bort henne så..

Sen ringer en gammal vän som försökt få kontakt under några dagar, både på telefon och chatten på fejjan.. och jag har inte riktigt orkar prata med henne (.. vilket brukar sluta med samtal på minst 1 timme) … Vi pratar en stund, så berättar hon att hon fått reda på att hon fått livmoderscancer.. Ska in till sjukhuset nästa vecka så de får ta massa fler tester… Så nu blev ia ledsen som satan förstås… *snyft*.. Försöker peppa så mycket man bara kan.

Sen får jag ett sms från Ungdomsvännen som frågar vad jag gör…  och jag svarar.. och då får jag ett sms med ”tycker om dig” …. Kändes skönt.,.. Vill ha nån som tycker om mig.. Även om han inte är rätt person.  Men lite gladare blev jag ju efter samtalet med väninnan innan i alla fall.

Många känslor på en gång…

En tanke på “många känslor på en gång..

  1. Men usch stackars din vän, vilket besked :(.

    Bekräftelse är bekräftelse från vem det än kommer ifrån. Skönt att känna sig omtyckt av någon. Och du, jag tycker om dig och det du skriver. Ha det toppen och ett gott nytt år 🙂

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s