The Sun Always Rises

 

Jag har nyss kommit hem från en vända ner för att kolla rean… ett par timmar så har jag med mig en påse med vin och bubbel och den andra kassen med mat.

Jag mår bra… är lugnare än sista inlägget… Jag gick runt och kollade, kände på saker.. hade inte bestämt mig för vad jag skulle handla OM jag skulle handla… kollade lite skor, kläder, smycken, duschdraperi och sist till och med träningskläder.. Ju mer jag tänker på det desto mer taggad blir jag… Jag SKA börja träna i januari.  Frågan är när bara, beroende på kostnaden.. de pengar som jag har kvar måste få gå till annat än träninsgkort.

Jag har gått och funderat på att VISST, jag känner mig lite ensam ibland.. men för det mesta mår jag ju riktigt bra.. Det går ingen nöd på mig… det är bara tillfället just då som det kan se svart ut.

Jag har en hund som är så glad att se mig varje gång hon ser mig.. Jag har en son som älskar mig trots att han inte är med mig så mycket.  Jag har vänner som finns där när jag vill det.. det är snarare jag som är ”damaged goods” när det gäller vissa delar.. Det där med ”ensam är stark” sitter så fast förankrad i min kropp och själ att jag inte bara kan stänga av den.

Ikväll kommer en väninna och fikar… har köpt lite gott till kaffet… Får ju passa på nu.. för om 2 dagar så är det slut på ”Sötebrödsdagarna”… haha*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s