Saknar… och bävar

Usch va jobbigt det är att vänta… vänta på att ”nån” ska skicka ett meddelande… (han är upptagen med jobbet och det är tyst)… och jag bävar för framtiden..  Det är ju bestämt ett möte i helgen…  Nu verkar han ju vara så pass rak att han nog kommer stå för vad han ”känner” efteråt.. men jag kan sätta min högra arm på att det är jag som får dra lasset att få igång det hela.  Jag bävar för att känna mer än han.. Jag bävar för att jag inte ska känna något. Jag bävar för fortsättningen.

Jag menar.. hur många gånger har man träffat nån och man direkt känner ”instant connecition” känslomässigt från båda håll??  I mitt liv typ aldrig…. (ska vara Militären då… )

Jag tänker på hur ont i magen man får när man är orolig när man inte vet hur den andre känner.

Jag längtar efter att känna komplett kärlek..  Den där kärleken när allt bara känns rätt.  Söker vi alla inte den kontakten…. Men jag är livrädd…  Tragiskt men sant.

3 tankar om “Saknar… och bävar

 1. Det är så jobbigt när hjärnan skenar iväg sådär…
  När den tänker på sen, hur det ska bli då –
  istället för att bara låta en vara här och nu och ta saker och ting som de kommer.
  En sån där härligt förutsättningslös start!

  Kram på dig! Hoppas att helgen blir bra

  • Nu har jag skickat ett mess till honom och bett honom att inte hålla in på nåt i så fall.. med tanke på att han inte tjötade på mig pga att han var rädd att skrämma bort mig.. Och jag vill inte gå hem från den dejten och känna JAAAAAAAAAAAAAA och sen inte veta vad han tycker och tänker.

 2. Det är skrämmande att stå inför något man känner är potentiellt STORT! Det är ju i det stora man har alla chanser – men också så väldigt stora risker att förlora. Och sedan blir det ju alltid extra tungt att än en gång orka börja om… våga börja tro en gång till.

  Håller tummarna!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s