Lite nervöst ändå

Som ni vet så har ju hockeykompisen mailat lite med en bloggvän.. hon är skadad från tidigare relationer.. och han på sitt sätt… Tycker nog att de skulle vara en bra match.  Min kära hockeyvän är guld värd och värd det bästa… min bloggvän känner jag egentligen inte mer än orden som hon skrivit i bloggen.. Så vem är jag att säga att de är en bra match??!?

Hockeyvännen har frågat mig vid flertalet gånger om vad jag tror.. Är hon ens intresserad.. är det nån vits… jag vill ju inte gå på och så e hon inte intresserad alls…  Jag har svarat så ärligt jag kunnat… att hon är ”skadad” och rädd och kanske inte är så mottaglig som han kanske skulle velat.  Han har kontrat med att han inte vill ge ett intryck om att vara för på.  För det är inte ”han”…  I helgen var hon ju ut och festade och hans fråga kom då om hon var en partygirl.. och vad ska jag svara?? Jag vet ju inte… egentligen.  Jag sa att hon är flerbarnsmamma och när man är singel så brukar man vara ute och parta när man ensam… (ja bortsett från mig då som aldrig är ute… haha*)

Han är inte ute efter en partygirl.. Men det inte sagt att man ska sitta inne och hålla handen hela tiden… Det är heller inte ”han”

Mina tankar har mest gått till att det är ändå lite riskabelt att pusha för nåt.. mellan folk som man känner… om det hade slutat med att nån hade blivit sårad så hade jag ju fått dåligt samvete för att det var jag som pushade på… (men va fan, folk e ju vuxna och gör som de vill ändå… )

Att jag sagt till honom att jag skulle skära halsen på honom om han sårade henne är en sak… men tänkte faktiskt inte åt andra hållet… men även kvinnor kan ju såra män…. Nu har hon iofs varit öppen med att säga som det är… (Bra gumman!!!)

Så nej… Ska lägga ner min äktenskapsmäklar-roll tror jag…. Vill inte ha några brustna hjärtan på mina axlar.

Men det hade varit kul….. haha*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s