Planering pågår

Jag sätter mig ju i bilen på torsdag för att ta mig upp till Barndomsstaden.. Min barndomsvän kommer hem från Italien på fredag men har lagt ut nyckeln så jag kommer in. Så nu funderar jag hit o dit vad jag ska göra på torsdagen, vem ska jag hälsa på.  Jag har bestämt mig för att det blir mat och öl med Ungdomsvännen – han vet inte om det ännu bara… *haha*

Jag är HELT på det klara att han kommer stå givakt när jag kommer.. haha.. låter det kaxigt??.. Nope, det är sanningen.

Så kvällen med honom, fredagen kommer jag nog springa över till en annan barndomsvän, som bor i samma område som min ”hyresvärd”… de 2 kan dock inte med varandra, så det är bara att lägga ner planer om en stor förfest på lördagen med alla vänner… nej för de är som katt o hund… tyvärr.

Så… fredagen springer jag nog över till henne i alla fall… Fredagkväll kommer ju min barndomsvän hem från sin tripp.. då blir det vinsippande och bara ha det bra… Bara hon och jag.

Lördag – PAAAAAAAAAARTYYYYYYYYYYYYYY

Söndag… hmmmm… bakis… helt hade jag velat åka hem då, för jag hade velat ha måndagen hemma innan det är dags för jobb igen.. vi får väl se HUR mycket alkohol det blir på lördagen dock.

… ja o datorn får följa med.. haha*

En tanke på “Planering pågår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s