Overkligt…

FY FAN va overkligt.

Han har varit här… o han kom redan vid 6tiden som var sagt från början (han jobbade utomsocknes och därför var han osäker på om han skulle hinna i tid)

Vi har ju under ca 11 års tid hållit kontakten, mer i början än det sista.. Vi har suttit timme efter timme på msn halva nätterna i början. Vi har pratat om i stort allting (även om den själva allvarssamma delen varit en mindre del då han är väldigt privat).. Vi har snackat sex, VERKLIGEN snackat sex.. Dock inget cyber- och telesex då jag inte är så förtjust i sånt.  (han har heller aldrig lockat med sånt) Däremot så har vi ju snackat mycket *läs skojat* om sex.. Jag har skojat om att vi ska träffas o knulla som kaniner och sånt… o han har hängt på… Men jag vet ju hur han funkar.. det finns en anledning till varför det inte blivit något sånt innan.  Hallå – han är ju gift (än så länge i alla fall)

Vi dricker kaffe, snackar om hockey (han är ju gammal hockeyspelare och det är ju han som påverkat mig till att bli sån hockeyintresserad person).. skrattar mycket.. tittar på varandra.  (inget snack, karlfan påverkar mig ännu)

Sen utbrister han:

– Så fröken ”Svensson”… Hur gör vi?? 

Jag som varit nästan säker på att han inte är ”redo” för något sex hajjar till, frågar vad han menar

– Du fattar vad jag menar… Vafan, jag har ju inte sysslat med sånt här på 20 år!!!!! 

Okey.. då fattar jag att han faktiskt VILL göra mer än dricka kaffe.. Jag retas  mobbar honom en stund och han ser verkligen förvirrad ut.. blir varm och tar tag i honom och han kysser mig

VET NI HUR DET KÄNNS ATT KYSSA EN MAN SOM MAN ÅTRÅTT I SÅ MÅNGA ÅR??????

Overkligt är mitt svar

Vi hamnar i min säng, efter 11 år får jag känna hans armar om mig på annat sätt än en ”hej-hälsning”.  Efter 11 år får jag känna hans JÄÄÄÄÄÄVLA sexiga kropp mot min (hockeyspelare med tajt hård rumpa). Efter 11 år får mina händer smeka hans LÖJLIGT persikolena hud (som han alltid skrutit om genom åren). Efter 11 år får jag lägga min näsa på hans hals och sniffa hans doft. Efter 11 år känner jag hans hårhet i min hand. Efter 11 år får jag känna hans stora händer smeka min kropp. Efter 11 år så får jag ÄNTLIGEN ha sex med honom.  (fy fan va jag har längtat efter det under de år som vi var som mest på varandra)

Flera gånger säger jag att jag tycker det är overkligt, flera gånger blir jag nästan generad av vad det är som händer mellan oss.

Att ha sex med någon första gången är nästan jämt lite fumligt och nervöst, detta var INTE någon skillnad. Man vill bara att det ska vara dunder och brak.

Var det det???

Nja… det var verkligheten som dundrar.. hela han vibrerar av nervositet. Det klickade inte 100% när det gäller kyssar, förspel och sex – men det måste man väl inte kräva första gången???

Jag fick en orgasm i alla fall, för honom själv knöt sig det.. ”ia, jag tar på mig detta.. så du inte tror att det är nåt annat.. förhoppningsvis blir det fler gånger???????”.. Vi pratar lite lätt efteråt.. han frågar mig om jag är Juniorledig till helgen.. svarar som det är – att jag inte är det, varpå han säger att vi måste ses nästa vecka igen.

Efter en stund så måste han iväg, hem till matlagning (Han har ju 3 tonårsungar, tränande sådana som kräver MASSOR med mat)..  en kram i hallen, en kyss och hans ord

– Vi hörs och ses nästa vecka igen….. 

(Ia är lite förvirrad för tillfället då jag faktiskt gjort något som jag INTE tycker är okey..  att göra något sånt med en gift man )

12 tankar om “Overkligt…

 1. Hahahahaha som vi har VÄNTAT alla på detta inlägget! 😀 Inte i 11 år men i många!

  Sitter i soffan och bara ler. ler stoooort! För vissa tar det tid att komma till skott kan man säga utan att överdriva det minsta 😉

  Ojojoj! Jag är mållös här borta!

  • Jag är själv helt paff.. fattar ingenting…. haha.. jag frågade honom efteråt ”varför nu???”…. Hans svar var ”tyckte väl att 11 år fick räcka.. ”…. haha*

 2. Ååååh vad härligt! 😀 Jag vet hur det känns att vänta! I fem år väntade jag på min stora kärlek och det känns fortfarande overkligt emellanåt att kyssa honom, att ta hans hand, att älska eller bara att ha honom här hos mig! 🙂

 3. Chaos…. än så länge vet jag inte vad jag vill göra av allt det här… en dag i taget.. NU e det natta.. trött trött nu.

  Tap… haha.. JÖSSES… precis så är det… =)

 4. Men shit. Vilken känsla det måste ha varit att äntligen stå inför detta stora tillfälle. Jag får ståpäls av att läsa om det, hur lär det då ha varit att faktiskt ta del av det. Wow.

  Jag förstår dock din ambivalens i frågan. Jag skulle känna likadant. Nu verkar det ju vara en skilsmässa på gång, men min hjärna kan inte annat än fråga varför han inte kunnat vänta ett halvår till (som den där skilsmässan ju tar när det är minderåriga barn involverade) när han ändå väntat i 11 år innan dess…

  Ändå är jag glad för din skull! 😀

 5. Skit i moralkakorna! Ni är vuxna individer, ni får själva stå till svars för ert agerande (om det ens kommer fram nån gång), ni har längtat och trånat i många år så NJUUUUUUUUUUT!

  (Min herr T var också fd hockeyspelare och hade löjligt len hud så man kan ju undra vad de pysslar med på sina träningar egentligen…)

  • Underbart tycker Jag 🙂
   Lite väl långt förspel bara, tyckte 4 år var helvetiskt plågsamt, men ack så bra det blev när det väl blev 😉

 6. Sol.. jag kan hålla med dig, men JAG är en vuxen kvinna och förstår vad jag ger mig in i… om det ens handlar om att ge sig in i… vad som kommer ur detta har jag ingen susning om.

  btdt… håller med dig.. jag är väldigt tudelad, för jag skulle ju reagera precis som du. ”så länge det inte handlar om MIN man”

  MadameX… TACK.. 🙂 .. Han har en egen teori för huden, det är allt bastande han gjort genom åren för att kurera sina onda muskler som håller huden så mjuk… men trodde allt att han överdrev, men icke.. haha*

  Porrgudinnan.,… haha.. kan inte annat än hålla med dig… hade jag fått välja så hade vi sexat för många år sen.. men som tur var så var vår tajming alltid helt fel när han ville och kontra när jag ville.. =)

 7. Kan inte annat än le och gratulera 😀 Du vet redan alla invändningar man kan ha till situationen, men jag tror de flesta har varit där eller i liknande sits, definitivt jag, så jag tänker bara fortsätta le ett tag till och inte säga mer 🙂

  • Tack… ja invändningarna har jag ju själv ändå… de finns där o gnager där. Så allt som nån kan tänkas vilja dela med sig – de tankarna finns redan… *L*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s