I landet ingenstans

Nu när jag börjat med mitt dejtingfria liv så har det denna gång blivit lite annorlunda, allt nätbaserat har fallit i träda, knappt att jag ens öppnar datorn på kvällarna.  Inte ens FB… Jag lägger mig bara på soffan och ”dör” för att vänta in natten så jag får sova för att vakna upp dagen efter, gå till jobbet… osv osv osv.. Vad e det för liv liksom??

På sin höjd så Wordfeudar jag bara… o igår satte jag i mig 1 liter glass… jajamensan… bara tryckte i mig.. Skit i att jag promenerat x antal mil de sista veckorna, jag behövde bara ha bekräftelse från nån nåt

Skulle kunna lägga lite fokus på att styra upp en träff med en väninna som jag började med för ett par veckor sen, skulle ta tag i det denna vecka igen då det såg bättre ut… men jag har inte orkat. Ranglig är en annan som jag skulle behöva träffa.. det var alldeles för länge sen nu.  En fikakväll uppkrupen i soffan med massa skratt är nog precis vad jag skulle behöva.

Men i landet ingenstans så finns det inget ork, ingen begeistring … ingenting.

5 tankar om “I landet ingenstans

  1. Det är så trist när det är så. 😦
    Det blir nog snart bättre, men det är en klen tröst när man är mitt uppe i det. Håller tummarna för att snart verkligen är snart.
    *Kram*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s