Detta kunde varit min mamma

Läste om detta i GP imorse och jag blir så sjukt förbannad så jag kokar

Mitt på ljusa dagen, folk runtomkring och ingen vågade avbryta.  Detta skulle kunna vara min mamma då hon bor i närheten och använder sig av det torget. Hade hon haft en hund hade nog fan hon oxå ”konfronterat” ungdomarna. Vad är det för jävla land vi lever i när folk inte vågar avbryta. Jag säger inget om det, kastar inga skuggor på de som inte avbröt, missförstå mig rätt… jag förstår rädslan, speciellt då man ser vad det där gänget åstadkom med den stackars 61-åringen.. men man blir upprörd när man förstår vad som kan hända, helt öppet.

Jävla ungjävlar… o jävla föräldrar som inte lärt sina barn vad som är rätt och fel från början!!!!!

Uppdat.  Mannen dog tydligen..  😦 .. Hoppas att polisen löser detta fort som fan och låser in dem och slänger bort nyckeln.

6 tankar om “Detta kunde varit min mamma

 1. Jag har inga barn, men jag tycker att man fasen ska lära dem vad man får och inte får göra. Man ska fostra barnen. Jag tycker det är för slappt i dag. Många bryr sig inte om sina barn. Har inte tid för dem och låter dem göra vad de vill. I skolan får lärarna heller inte ”LÄRA” dem saker och ting, inte säga emot eftersom ungdomarna lätt kan få det till att bli något annat. Nä, blir så jävla arg på respektlösa människor!!

  Vart fan finns hyfsen i samhället idag?

  • En grundutbildning är vad ungarna behöver, lära sig veta vad empati är. Gå på en försvarslös 61-åring, vad FAN är det för jävla sätt?!?!

 2. Idioter! 😦 Förstår inte vad det är för fel på deras huvuden….

  Folk har ju beskrivit att det hände så snabbt att ingen hann ingripa, de hade ju skrikit ”sluta” ”vad sysslar ni med” o dyl.

  • Läste det jag med… o på Aftonbladet står det nu att han ligger i koma, så frågan är hur sanningshaltig informationen är om att han är död är.. Man ska ju inte tro ALLT man läser på nätet så… Men koma eller död, lika jävla illa det… =(

 3. Jag blev också rasande när jag läste detta. Darlingens pappa bodde i Kortedala, han hade hund och han skulle garanterat sagt ifrån. Speciellt om ungdomarna jävlats med hans hund.

  Det är nästan så jag vill säga att det är tur att han redan gått bort och i alla fall inte kan råka ut för detta 😡

 4. Jag förstår mig inte på sånt här totalt meningslöst våld.
  Finns inga spår av medmänsklighet och respekt för andra människor hos dessa individer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s