Lugn men ändå inte

Jag tog cykeln till centrum efter jobbet och slank in på systemet och köpte mig en rose, så nu premiärdricks det rose och fanta.  Placerade mig på balkongen när jag kom hem, smuttandes på drinken och fortsatte min bok… timme på timme.. Nu är det ca 50 sidor kvar och jag har fått gett mig.. attans.. jag vill verkligen läsa mer men mina ögon pallar inte kvällsbelysning.. så imorgon får jag läsa vidare.

Jag känner mig rätt så lugn, men ändå inte.. fick ett mail från hästtjejen – hon har gjort veterinärbesiktningen på min vovve och det som hon var orolig för var hennes tass (att hon vrickar till den ibland) var inga som helst problem, det såg fint ut.. däremot hade veterinären sagt att att hon hade misstänkta juvertumörer som de rekommenderade att tas bort. Kruxet är att en sån operation ligger på 4-5ooo spänn och inte vad hon vill stå för såklart. Jag ska maila henne försäkringsnumret för att se om hon kan ta över den och om de då står för det.  Hon vill i alla fall hemskt gärna ha henne men är inte villig att ta kostnaden plus vad hon ska betala mig.  Det förstår jag fullt ut.  Nu är jag ju osäker på om försäkringsbolaget tar denna kostnad… men försöka duger.

Alltid är det väl något??

4 tankar om “Lugn men ändå inte

  1. Men står hunden på dig ännu? Samt försäkringen…vad blir självrisken? Går ju att kvitta på nåt vis. Inte ovanligt för tikar att få sånt. Alla våra har nästan fått livmoderstumörer men då har även åldern varit inne..

    Det löser sig ska du se…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s