Att hitta nåt som INTE synkar…

Under alla samtal med Vargen så har vi ju kommit fram till att vi är så förbannat lika, på många olika sätt.. Värderingar går hand i hand.. Men nu har vi ”äntligen” hittat nåt som INTE synkar… Våra tider.  Han är tidsoptimist av stora mått, medans jag är trogen klockan.

Vi planerar vår helgdejt och det är han som styr skutan *lutar mig tillbaka och njuter av att bli förförd förd* och det är här vi kolliderar lite… tiden.. när vi pratar om tiden vi skall ses… om man ser till hur sent han kom hem till mig den söndagen när han skulle ”sona” sitt strulande… så borde jag inte vara förvånad när han ger mig en tid… Ehhh.. kom igen nu, lite tidigare på kvällen får det allt bli.  Vi ska ju äta trerätters med tillhörande öl, vin och sprit.  🙂

…. han passade på att informera hur det fungerar… han är kompis med killen som äger restaurangen som vi ska till… de kör lite byteshandel,  Vargen äter och dricker gratis i restaurangen och han gör saker för honom.. (hans yrkesliv).. ”så du inte tror jag springer från notan….. ”

Men, jag sa att det struntar jag i, hur han betalar… bara jag slipper hala upp plånboken  (med tanke på att det är ett dyrt ställe att äta på…. haha*)

2 tankar om “Att hitta nåt som INTE synkar…

  1. Hahaha! Han skulle ha låtit dig tro att jag tog en springnota. Hade ju kunnat bli rätt intressant. 😉

    Jobbigt när tidsuppfattningen inte synkar. Jag och Vikingen snubblar på samma sak. Jag tycker en tid, han tycker sen. Hans sen brukar dessutom vara betydligt senare än mitt sen. Vi tar det som det kommer och har hittills lyckats låta bli att explodera på varandra. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s