Billigt billigt…

Denna gång har gått i billighetens tecken.  Min kollega som jag lånade bilen av informerade vad det skulle ”kosta”….  25 mil hann jag köra med bilen och för det fick jag betala … *trumvirvel*….. 75:-  … Hans bil är ju en firmabil som han betalar milkostnad av det han kör…. ”bjud mig på en öl nångång” var hans förlag.

Efter jobbet så åkte jag ner på stan för att besöka min optiker igen.. testa ny styrka på linserna.. ska ha dem en vecka för att gå på återbesök… Böjrar bli mer och mer anti… det är bara att inse att min tid med linser snart är över… =( .. Att bara kunna använda dem när jag ska ut.. inte läsa alltså.   Besöket kostade 0:-… Betalade ju när jag var där första gången och det innefattade synundersökning och provlinser…. detta är mina 3e par linser ju.. Iofs inte mitt fel att de inte hittar rätt styrka.

Förbi Indiska och köpte med mig ett par svarta leggings/tights… Nu är hösten här, de vita får packas ner liksom.. haha* Indiska hade 20% på hela sortimentet. Thamk you very much.  Hittade även ett par nya jeans.. Var bara tvungen att hitta ett par nya då jag har skitdåligt med byxor. Hittade ett par reabyxor för 199;- men när jag skulle betala så fick jag hosta upp 139:-.

Kändes helt okey i plånboken.

4 tankar om “Billigt billigt…

  1. Behöver definitivt ett eller två par byxor, har lappat dom jag har så mkt så det finns inget orginaltyg kvar snart….dock tunn plånbok just för tillfället…suck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s