Hans andra sida

Idag kände jag mig vansinnigt trött o sliten o den förväntan på andra dejten med MrFingrar lös med sin frånvaro… Inte så att jag inte ville träffa honom utan mer att de svettiga hårda 3 timmars sexande vi sysslade med förra gången inte lockade… Eller lockade o lockade.. Svettig sex är alltid lockande men kände mig ju så vansinnigt trött… Skulle jag orka ?!?!

Då han har pusslat som en galning för att vi skulle få tid ihop och att hans sms skriker av längtan så kände jag att vara rak… Att jag är svintrött… Då plockar han mer poäng då han sa att vi kan mysa framför dumburken o bara vara nära.. O sen att vi KAN avboka om det känns bättre.. Jag svarar att jag VILL träffa honom men att jag vill flagga.

Kl 6 e han här.. Vi fikar o snackar.. Blev det nån sex??!

Ooja… Nästan 3 timmar denna gång med men inte lika ”hårt” som förra gången.. Lite mer ömt denna gång.. O jodå.. Han kunde även det… Haha.. O 3 orgasmer senare har han åkt hem… Efter att vi hade.massa eftermys.

Så blev det nån repris på sånt som.hände förra ggn?! Jodå.. Lite smisk denna gång med… Inte lika mycket men ändå upphetsande.. 😉 .. O den speciella orgasmen då.. Jojo .. En gång men en som inte kändes..
Nej då kändes de andra 2 ”vanliga” desto mer… 😛

Ingen snack om saken… Oerhört bra kompatibla sexuellt…  O inte denna gång heller hade han några potensproblem heller… Efter första orgasmen så fortsatte han bara… Han slaknade fan inte… Haha… Va fan karln är ju 40+ ju… Man skulle ju kunna tro att han knaprat i sig viagra eller nåt…. Haha… Men nej då… Han var väldigt tydlig med det… Jag tände honom.

Nu kommer det dröja ett par veckor eftersom han ska till USA med jobbet.

4 tankar om “Hans andra sida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s