Att ha fått lite extra energi

ENERI

Idag känner jag mig full av energi, en ovanlig känsla hos mig det sista. (Okey lite ont i axlarna har jag med väljer att tänka bort det)  Denna energi fick mig att ta med dosan och logga in på banken, fixat automatisk överföring både till min väninna som nu fixat snabbare bredband åt mig (vilket gjorde att jag kollade på Hobbit igår) och sen överföring till Juniors pappa för juniors telefon som vi delar på.  När jag ändå var där så öppnade jag ett konto till, som jag skall sätta in 400:- i månaden på.. för Junior.  För jag kom ju på igår kväll att FAN nu är det bråttom.  För några år sen så lånade jag ju pengar av min pappa, de pengarna skulle återbetalas till Juniors konto som han får tillgång till när han är 18 år.  5000 pix skall finnas där mars nästa år. Så jag valde att öppna ett eget konto och spara ihop pengarna för att sen sätta in dem på det kontot. 

Jag skickade även ett mail till kommunen på min sida av stan angående kontaktperson. Sejourerna med Mona är ju över och min kontaktperson på kommunen vet ju om att jag är intresserad av nytt uppdrag men det vet man aldrig hur lång tid det tar.  Vi får väl se hur min sida ser ut.  Skulle iofs passa bättre.

2 tankar om “Att ha fått lite extra energi

  1. Skönt att du mår bättre idag. Kan det vara en effekt av att ha släppt på spärrarna hos terapeuten? En damm som släppts lös och inte längre trycker mot din nacke/skalle? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s