Att söka kontakt

Igårkväll var jag till mitt områdes ”kommunhus” för att träffa den personen som har hand om kontaktpersoner i vårt område. En kvinna i min ålder eller lite yngre (svårt att sätta ålder på vissa) och vi klickade direkt kändes det om. Även här var jag ”attraktiv” som kontaktperson pga min ålder och erfarenhet. Så vi får väl se vad som händer. Det kan nog bli bra och med tanke på att jag vant mig med den inkomsten som dimper ner varje månad för detta uppdrag så vill jag inte sluta.

Fick dock en liten överraskning från min gamla arbetsgivare, hon sa ju att hon godkände lön till och med mars (uppdraget slutade ju någongång under januari) och jag var helt inställd på att inga pengar skulle dimpa ner denna månad, fick helt för mig att jag fick lönen i förskott.  Men så var det tydligen inte… så denna skrala månad blev inte riktigt så skral som jag hade tänkt mig. *pustar ut*.  Sen kommer ju det dimpa ner återbetalningen för konserten som blev inställd, den skall komma inom 2 veckor.

På tal om kontakt ja… Imorgon bär det av till Jazz område vid havet, 4 dagar tillsammans ser jag fram emot.  Mycket närhet, sex, mat, vin, skratt…. och förhoppningsvis bra väder så jag får gå min favoritslinga.  Jag skall tydligen vallas bland hans vänner denna helg med…. (Jag var ju sjuk förra ggn jag var upp till honom) Så det gäller till att vara på sitt bästa sociala sida… haha*  Lite pirrigt är det allt. 

… men räknar med en superbra helg.  🙂

 

En tanke på “Att söka kontakt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s