Bitterfitta light

Helgen har gått och den har väl varit bra,  inte så där tiptop men okey.  ”Det kunde va värre”

Vi hade en diskussion angående våra helger och tydligen har han tagit ett snack med sin chef… Att det är ohållbart att det alltid är vissa av kollegorna som åker på helgpassen.  Att han pga mig ändå är i behov av hellediga helger och att han i alla fall varannan helg vill ha möjlighet till hela helgen ledigt men att han kan jobba mina ”Juniorhelger”     Nu förstår även  jag att detta inte innebär att han automatiskt kommer vara lediga ”våra” helger men kanske är LITE oftare i alla fall.

Det är även klart att det blir Piteå-jobb och därmed kommer vara hemifrån lite mer… men den är lättare.. för då VET man att han är borta i 3 veckor i sträck och kan ”planera” det därefter.   Hoppas verkligen att han är ”Hemma” när det är dags för vår ”fira-Sols-medelålder-med-stor-fest”…. Han VILL verkligen följa med, det känns kul ändå.

Han var dessutom helt slutkörd stackarn – långa, många dagars jobb satte punkt för han om man säger så… satt ju och gäspade halv 10 på lördag kväll..  o det fick han allt höra… *L*…. Så vår helg var inte den mest sexuella helgen precis…  men mycket närhet ändå.  Vi får helt enkelt ta igen det nästa gång…. och när blir nästa gång då??

Om 2 veckor blir det ju Stockholmsvändan… räknar med mycket porrig hotellsex då… haha

Eventuellt kommer han till helgen med.. (om han inte ska jobba vill säga)…. och jag sa till honom att jag inte planerar in honom alls…. Så dyker han upp så blir det en bonus.

3 tankar om “Bitterfitta light

 1. *host*
  *går och hämtar papper för att torka upp allt te som av någon anledning spridits i rummet*

  Hallå där! Vad då medelålders? Jag ska ju leva för evigt och då finns det ingen medelålder. 😉 Men det vore verkligen jättekul om han också kan komma. 😀

  Skönt att han pratat med chefen, nu borde ni ju kunna få till fler hela helger framöver. 😀

   • Haha. Jo, jag vet. Och jag ser verkligen fram emot det! Det ska bli så himla roligt. 😀

    Men lite roligt var det att kiosktjejen på stan skulle göra sig lustig när jag köpte bussbiljett igår. Mannen före mig i kön skulle också köpa bussbiljett och hon var tvungen att fråga om han var pensionär eller inte, så när det var min tur tittade hon glatt och sa ´Här är det i alla fall minst 40 år kvar till pensionen’. Eftersom det inte stod någon bakom mig frågade jag hur gammal hon trodde att jag var. Hon synade mig, kollade hur jag var klädd och drog sedan till med ’28 och inte en dag över!’

    Jag säger ju det… Rynkorna syns inte på tjocka människor. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s