Piff piff

 

 

 

 

 

Jag  smet från jobbet vid 13:3o redan.. vad skulle jag göra där liksom?  Rulla tummarna var ju alternativet… O med tanke på att jag tog en timmes fikarast på förmiddagen i solen och alldeles för lång lunch och jag inte ens orkade vänta på eftermiddagsfikat.. enkelt val alltså.

Tar mig hem och lägger mig på soffan först då jag var snortrött (var vaken från 1-4 inatt, kunde fan inte somna om förrän 4)  Kollar på filmen EGO.. den var sevärd men inte så mycket mer.

Bestämde mig sen för att färga håret och sen testa nagellacken jag köpte igår.. fastnade för den prickiga varianten.. Coolt.. Bara en prickig klänning som saknas ju.. Funderar skarpt ta på mig min svarta klänning imorgon.. som ”sorgekläder”.. som en kul grej.. haha.. Synd att man inte har en svart hatt och flor… det hade varit kul. 

image

 

Nu sitter jag med ansiktsmask i nunan.. Sån där som man ska dra av som en extra hud.. Jag gillar den varianten, känns som man drar av allt bös som fastnat i ansiktet.

Sitter på min älskade trapp med en Staropramen i ena handen och datorn i knät… njuter av kvällssolen… blir en dusch innan sängen… kanske kolla på tv igen??

 

Imorgon är det D-Day…. o frågan är om jag kommer böla??
Det ska ju vara lite av en ”avtackningscermoni”… som tur är så är man ju inte själv.. Vi är ju 6 styck.

4 tankar om “Piff piff

  1. Det måste kännas som ett rejält antiklimax. All denna spänning som bara löses upp och blir ingenting. Skönt att få gå samtidigt som det känns konstigt och jobbigt. Usch. Jag ska tänka på dig i morgon, må du gå ut ur det hela med bra vibbar, ett tillfredsställande avslut och högt huvud.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s