Jaha ja…. där kom tårarna

Jag har klarat tårarna hela dagen…tills nu ikväll.. Satte ut en bild på Fejjan med ett  ”Tack” till mina kollegor o kunder som tackar av mig. Då får jag en kommentar från en av mina kollegor som jag jobbat rätt mycket med.

”Ja du, det var tur att jag inte var där, för då hade ja grinat! Jag vill tacka för alla dessa år som du haft hand om mig, alla dessa listor som du stansat,alla dessa lappar som jag inte sett vad jag skrivit, men du vetat. Alla dessa tusentals samtal som du hjälpt mig i mitt jobb med, så att min vardag flutit lättare. Alla de skratt vi haft tillsammans, alla galna, knäppa kunder som vi tillsammans lotsat genom tre olika bolag. Där vi varit det enda kunderna känner igen. Jag menar det verkligen från hela mitt hjärta Ia, tack! mitt yrkesliv kommer inte bli sig likt igen utan dig! Du har varit min hjärna på insidan och det har varit ett Stort privilegium att få ha jobbat tillsammans med dig! Jag är grymt avundsjuk på den arbetsgivare som får dig som anställd, samt de som får dig som kollega. Tack för alla dessa år och en stor innerlig kram från mig!”

O så bröt jag ihop… där kom tårarna.. jag visade Junior som OCKSÅ fick tårar i ögonen när han läste det. Han har själv ”jobbat” med denne man då han praoade hos oss så han känner ju honom.  Så när även en sjuttonåring blir så rörd så är det stort.

3 tankar om “Jaha ja…. där kom tårarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s