Stön och stånk

För varje dag som går så blir jag mer säker på att jag SKA köpa bil när det finns tillräckligt med pengar på kontot.

Jag slutar 16:30 och det går en buss 16:32 och den har jag insett att den får man ju glömma. Att mitt jobb ligger 1 km från en större knut har ju gjort att jag gått den vägen varje dag istället.. (väntar bara på att det ska spöregna vid nåt tillfälle.. ) Igår hann jag med pendeln och var därför inne i stan rätt snabbt… Idag dock så missade jag pendeln så valet var att vänta på nästa eller ta bussen som iofs går en omväg men har slutstation där min  buss hem börjar..  Så att säga.  Väljer att ta det lugnt och ta bussen…. Som självklart var försenad.

Kuskar runt halva stan innan vi då kommer till Heden.. o där ser jag min buss precis gå….. suck… Men tänker att jag tar nästa som går om 15 minuter.. men icke då.. för då var klockan över 17 o då går den bara en gång i halvtimmen.. Så det var  bara att sätta sig på bänken där och vänta…..   Det slutade med en rutt på nästan 2 timmar istället för dryga timmen om det funkar annars.

Jag HATAR kollektivtrafiken!!!!!

Så nu har jag ätit panpizza (för vem fan orkar ställa sig att göra mozarellabiffarna, fryser in köttfärsen och gör det i helgen istället)……..  o som efterrätt så är det Vienetta…. Mmmmmm….. Inte det smartaste men det är jag värd en dag som denna… för fram till panpizzan så hade jag ätit ett äpple och 2 skorpor.

Jaja….. tröstar mig även med lite bra musik…. Hans röst är som balsam i mina öron.

10 tankar om “Stön och stånk

  1. När jag läser om sådant som du genomlidigt idag är jag glad över att bo i en mindre stad. Cyklar tvärs över stan på ca 45 min och det är jäkligt sällan jag behöver ta mig tvärs över stan.

  2. Bil is da shit.. 😉

    Jag blev såå glad när grannen kom med sitt förslag. Jag har ju lite gamla krämpor som gör att jag inte kan cykla och inte gå för långt. Så utan bil vore jag ganska handikappad.

    Hoppas att du får din bil snart.
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s