Svart bälte i shopping

Denna helg har jag verkligen gått bananas…. svart bälte i shopping. Tur det e arbetsdag imorgon… nästa helg blir det Jazzhelg så då kommer pengar gå till annat. Vår ”barrunda” skall vi ta oss genom.

Men idag mötte jag upp junior o vi köpte skor till honom… 1100 för ett par tennisdojor… jorååå… men sa till honom att detta var en speciell situation. Han är så förbaskat tackasam ungen att det bara var roligt.

En kaffemaskin blev det för min del. 😀 … så nu kan jag njuta av cappuchino o latte när jag vill. Skall köpa på mig ett förråd av kapslar sen så jag in te behöver gråta blod när jag går tillbaks till mitt vanliga fattiga jag… haha

Sprang in på Grand o tog hjälp av en expedit där…. kom hem med en ny parfym… dyr som fan var den…. *host host*…. men ack så gott den doftar. =)

Sitter o zappar runt lite, äter godis…. jojo… o gott e det med… imorron e det träningsdags.. men kommer att avboka, har så attans ont i knät… snubblade i fredagskväll o e svullen. Då MRL e på stepbräda så känns det som mitt knä inte kommer palla… som det känns nu i alla fall… men bestämmer mig imorgon tänkte jag.

image

image

4 tankar om “Svart bälte i shopping

  1. Ogillar att shoppa parfym. Är så dyrt! Men ska man lukta gott så.. Kan ju inte direkt längre köra på en däste-doft! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s