Timglas

image

Jag har kollat på Trinny & Susannah o FAN va jag skulle vilja ha hjälp. Jag är ett timglas enligt deras mått mätta…. o jag ska ju välja att framhäva mina former… det har jag numera inga problem med… men.. MEN.. det är snyggt när man står upp… mindre snyggt när män sitter ner… då satan är ju valkarna gigantiska istället. Det e anledningen till varför jag för det mesta väljer något med mer vidd runt magen… ja än tajt alltså.

14 thoughts on “Timglas

  • Ja precis, som om hon tänker just på det där med att hålla in magen, sträcka på sig.
   När man ser det så där är formerna fina.. men man vill ju inte alltid stå. 🙂

 1. Det är inte så svårt när man kommer på grejen. Har också timglasfigur och med en markerad midja. Och hellre att det syns lite valkar när du sitter ner, än att du har för stort på dej. Då ser du mkt större ut.

   • Jag har lärt mej att se på klänningarna (t.e.x) direkt hur de kommer att sitta innan jag ens provar dem. Vilken sorts klänning/topp jag kan ha. Oftast 😉 Inte alltid. Tex att midjan på klänningen inte får sitta för högt, utan längre ner, Att den gör så att brösten formas, (lite tajtare där kanske) smalnar av vid midjan, och sedan kanske den går ut lite granna. (har även lärt mej vilka av ”vissa” ”fodral”klänningar som kan passa, en rak klänning kan vara snyggt det med. Och vi (iaf jag) passar bättre när det är en v-formad skurning i halsen/vid bröstet än en rund. fan, det är änna svårt att förklara hur jag menar 🙂 Sen beror det definitivt vilka trosor du har på dej till vilken klänning. Jag kan inte ens ha shape-in-trosor p.g.a den sorts mage jag har. Haha. Rena djungeln. Vet inte ens om du blev något klokare av det här, jag är så himla dålig på att förklara. Sen är det ju från individ till individ.

   • Aha. .. jag trodde du menade hur man gör för att trolla bort volangerna när man sitter. 🙂 Jag har oxå någorlunda koll på vilka modeller som funkar för mig. .. nen så svårt ändå.

  • Men måste du trolla bort dem när du sitter då? Jag menar, alla har väl nästan mer eller mindre mage när de sitter. Tänk mej som har en ”slapp” mage som hänger…. som typ alltid syns när jag sitter ner. Man får helt och hållet förtränga att den finns där. Jag är jag, och passar det inte, så stick liksom 😉

   • Jo men när man har tajt över magen så ser det ju ÄNNU värre ut än vad det är annars.. Så det är helt enkelt en osäker, obehaglig känsla som jag har svårt att hantera. Det är just därför jag inte kan tänka mig ha en sån tajt klänning som hon på bilden… Köpte en sån shape-up trosa.. men det hjälpte inte det heller. då får man ju ridlår istället.. o det har jag inte… haha*

 2. Spanx! Det används flitigt på alla makeovershows… Har dock aldrig testat själv.
  På vissa ställen har de personal shoppers som kanske kan hjälpa till?
  Rut har det gratis om man handlar för 300 typ. Man bokar bara en tid… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s