Ett litet telefonsamtal

I morse när vi satt på möte började min mobil ringa.  Jag har alltid min mobil på ljudlös så varför den inte var så denna gång vette fan.. Jag fick trycka bort samtalet snabbt som attan… Men hann se den som ringde.  Det var företaget som jag sökt jobb hos.   2 timmar senare ringer det igen därifrån och då hade iofs mitt möte tagit slut men då satt jag i telefon med mitt jobb så jag fick låta svararen ta den.   De lämnade dock inte något meddelande.

Fullspäckat schema hela dagen gjorde att jag inte kunde ringa upp förrän efter arbetstiden och då fick jag inte tag i personen.

Kommer hem och tänker att jag skall maila honom och informera att jag sett att han ringt men att jag satt lite dumt till… Hinner bara slå upp datorn när det ringer igen… dock från ett annat företag o jag fattade inte riktigt förrän jag svarade.  Det var VD´n  som ville informera att han ville att jag skall ringa ”Ulla-Bella” som håller i bokningarna och göra upp om en tid för att träffa VD´ns son som är den som skall hålla i det hela.

Positivt är även ”Ulla-Bella” en person som jag haft mycket kontakt med då hon är den som tog över inköpen som VD´ns fru höll i….. Plus att VD´n kom ihåg mig.. Ganska bra med tanke på att det nog var 10 år sen jag var till deras företag o jag har haft LITE att göra med honom… lite jämfört med Frun och Ulla-Bella

En bra dag detta… O imorgon är det fredag.. fredag med vinlotteri och en helg med Spa´ande på agendan. 🙂

En tanke på “Ett litet telefonsamtal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s