Vi håller kontakten……

Har nyss landat i soffan här hemma efter att jag åkte förbi väninnan efter jobbet. Blev bjuden på middag.. Yummie yummie.  Sedan har vi skvallrat runt rejält.. Vi kom fram till att det inte får gå så länge mellan våra möten.  Våren bör ju vara här inom några veckor.. så en öl ute har vi bestämt.

Idag tog jag ju vägen förbi Sushihaket och sen förbi Företaget. Min gamla chef sa till mig att jag skulle gå in i butiken och fråga efter henne så skulle hon komma ner… Väl där inne är det mycket folk o jag väntar en stund.. Då ser jag  en person stå LÄNGST in i lokalen med utsträckta armar..  Det är en av mina gamla kollegor som såg överlycklig ut att jag var där.. Kram kram..  bakom henne står en annan kollega (han jag saknar mest av alla mina f.d kollegor) o kram kram där med… o bakom HONOM står den andre chefen (han som är ansvarig till varför alla hamnat där)  Kram kram där med innan vi går upp på våningen för att träffa min f.d chef..  Vi sätter oss i köket och äter alla 5.  Vi uppdaterar hur vi har det o kollegan som tog emot mig först är den säljaren som jag jobbat mest med.. hon berättade om alla kunder som hon har som frågar efter mig.. ALLA berättar sen hur saknad jag är, både av dem och av våra kunder.

Innan jag åkte tillbaka så gick vi en rundvandring i lokalen och träffade lite folk… Finfina kontor, fräsch o ljus.. Kände direkt att DÄR vill jag jobba.   Människorna verkade helmysiga.  De har ett gym, bastu och en jacucci (?!?!)

På väg ut så går vi genom lagret där min sista kollega fanns (Min kollega som jag lånat bil av X antal gånger) o kramade om honom.. fick ett meddelande sen att det var kul o träffa mig, hoppades att jag gillade stället och att vi snart blir kollegor igen.

Hursomhelst… Chefen, han som startade upp allt detta frågade lite mer om min situation. hur länge jag kommer jobba..  innan han skyndade iväg så kramade han om mig och sa i mitt öra

….  Vi håller kontakten

Mina f.d kollegor vill ALLA ha mig dit.. o planerna går för att få mig dit.. haha.. plus att allt gått så himla bra för dem att han får mer och mer o säga till om…  så har jag tur så har han förklarat sen i augusti hur väl jag behövs där. 🙂

Skitkul att träffa alla i alla fall. 😀

Ursäkta snurret med alla människor.. kanske skulle ha namnat dem 1,2,3,4,5…. 🙂

Annonser

One thought on “Vi håller kontakten……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s