Förändringar

Jag var till väninnan igår o vi satt vid köksbordet o pratade om hennes livssituation. . Är så ledsen för hennes skull. .. o den lille ”grisen” kommer så lätt undan eftersom hon inte ställer till problem för honom. Själv hade jag inte varit lika snäll. .. otrohet e otrohet

Det finns förstås en anledning till varför. .. det e att hon inte skulle vinna nåt på det. . Förutom att hon fått skrika ur sig.

Hon hade varit o tittat på en lägenhet i måndags.  Hon stod som nr 4 i turordning. . Men den var fasligt dyr.. 9500 för en 3a… men hon såg det som en tillfällig väg.. sen söka vidare.

Idag fick hon veta att hon fick den. Hob var glad. Det e huvudsaken.

Jag har fått godkänt ledigt nästa fredag. . Jazz hörde av sig o sa att även hans ansökan gått genom. .. frågan e vad man skall hitta på? En ttipp rill Fredrikshamn kanske…. de har tydligen en månad när de dumpar alkoholpriserna.. allt för att få tillbaks resenärerna. Kanske

Annonser

One thought on “Förändringar

  1. Fy vad hög hyra! Jag förstår verkligen att hon ser det som en mellanlandning. Skönt ändå att hon fick den så att hon kan påbörja sitt nya liv utan det där avskrädet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s