Juni = Sommar. Jajamensan…

Det är nu Juni, dvs SOMMAR och satan vad jag njutit av denna helgs underbara väder.

Som jag skrev innan så spenderade jag klämdagen vid stranden och sen var vi bara på hemmaplan. Jag i solstolen i trädgården och Jazz inomhus.  Han har dessvärre lidit av sin jävla huvudvärk. Jag tycker att jag själv är drabbad av den ibland men det är inget mot vad han  är.  Lördagen spenderade vi faktiskt hemma pga huvudvärk både för honom och mig.. Vi sov i intervaller på något sätt. Helmysko dag.

Men på söndagen så bestämde vi oss för att ta en tripp nere på stan. Tar bussen ner och njuter av solen och myllret på stan.  Stannar till på vårt nya favvoställe för att fika.  Café Grindstugan.  Fin uteservering där man skuggas av bl.a trädkronor.

grind

Vi tar en fika där innan vi bestämmer oss för att ta en promenad mot Vasastaden och sedan Haga där även min älskling fick ett ”Ohhhhh, här vill jag bo!!!”…  Jag älskar den delen av staden. Små mysiga caféer blandat med småbutiker.

Vi går vidare över Järntorget och bestämmer oss för att ta oss ner mot vattnet för att gå jäms med den.  Går förbi Biografen Draken och får en släng av nostalgi… synd på all gatuarbeten bara.. Må det bli bra till slut bara.

draken

Vi går jäms vattnet och kommer sen till nästa vägarbeten…. vad är det med Göteborg och dess jäkla massa vägarbeten?!?!   Kommer sen ner till Casino Cosmopol och sedan baksidan av Operan…   Nu börjar man bli duktigt hungrig och vi bestämmer oss för att ta oss från Operan uppåt stan mot Avenyn och slinka in på något ställe som funkar… O vad funkar alltid?!?!  Jo Hard Rock.. Även denna gång testar jag deras sallad men en annan sort… Satan va duktiga de är på Sallader…. En svingod sallad tillsammans med en Iskall öl… O ser sen hur folk väller in på Avenyn.. O vi hade ju missat att det var West Pride här…  Vilken folkfest det var!!!

image

Vi fortsätter sedan ner mot Centralen för att ta bussen hemåt.

En superbra söndag där vi fick lite motion dessutom.  En superbra HELG dessutom måste jag säga… Igen… o allt bara tickar på

… O nu gör vi planer…… Så spännande

Annonser

3 thoughts on “Juni = Sommar. Jajamensan…

 1. Ååh! Planer? *nyfiken* 😉

  Låter som ni hade det riktigt härligt. Men bajs med huvudvärk… är det migrän? Isåfall tipsar jag om Eeze. Bästa bästa mot pannknack.

  Kram!

 2. Åh det såg ut att ha varit en jättehärlig helg! Ja det är trist med alla vägarbeten men tänk vad fint det kommer vara när allt är klart, de lär satsa väldigt mycket pengar på att få det fint!
  Gällande huvudvärken kan jag istället tipsa om Diclofenac, typ samma som andra migräntabletter men till en spottstyver av kostnaden 🙂

 3. Vilken cliffhanger 🙂

  I Umeå har vi haft konstant med vägarbeten i centrum och åt det håll där jag bor i säkert 10 år. Man blir så less, kan det aldrig bli klart?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s