Karma var det ja…

karma

Jag och Jazz är väldigt olika på mycket, så otroligt mycket att det är konstigt att vi ens kommer överens ibland.. haha… Men det kanske är just det som är tjusning just för oss.

Vi har pratat mycket om karma det sista som är ett logiskt samtalsämne hos oss för vi är ju i ett sånt lyckorus att man får nypa sig i armen ibland.   Vi har olika syn på varför det sker just nu.. Han är vetenskaplig att det är löjligt medans jag däremot är flummig.. haha.. Jag tror ju på Karma medans han tycker sånt är trams men som tur är så respekterar han att jag har en annan syn än han. Däremot gillar han att reta mig reta gallfeber  på mig.

Just nu är vi som sagt inne i ett rosa fluff-fluff-moln som bäddar in oss ordentligt och jag vill bara SKRIKA rätt ut vad som händer i mitt liv.  På FB så börjar jag prata i små gåtor… vet inte varför jag gör det eftersom jag själv tycker sånt är så fjantigt.. klartext tack liksom… men jag kan inte låta bli med tanke på att det riktigt spritter i min kropp..  Jag har ju lovat chefen att inte säga något då jag gav henne några dagars försprång.  Men senast torsdag skall jag SKRIKA om det nya jobbet. 🙂

Även Jazz har något på G i jobbväg… men han skall snacka lite mer med sin  nuvarande chef innan han tar steget.. för på hans nuvarande jobb tjänar han ju bra.. tror inte lönen är lika bra på det andra stället.

Men tillbaka till Karman… Jodå.. jag tror allt att Universum betalar mig lite nu… för det är fasiken vad allt går min väg nu.

Annonser

2 thoughts on “Karma var det ja…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s