Socialt och värme

I fredags packade vi picknickkorgen och åkte till stranden och vi var där redan vid 9-tiden…. lugnt och skönt och man kunde välja och vraka på vart man ville ligga.  Mötte på Gamle kollegan och hans sambo där så vi spenderade vistelsen där med dem.  Vilket blev mycket bättre för mig då Jazz inte är en bandande person.. Jag fick lite sällskap i vattnet om man säger så.

DSC_1175

I början var det som sagt väldigt lugnt och skönt (o varmt förstås)..  efter ett par timmar såg det ut så här

DSC_1181

 

… det var fasiken folk tamejfan överallt.. Har aldrig sett så mycket folk där på badplatsen samtidigt.  Men med den värmen som  varit så är det ju inte konstigt att folk befolkade stränderna.

 

Efter nästan 6 timmar åker vi hem då Jazz kompis och sambo skulle titta förbi… Så trevligt att ha dem på besök. Vi satt i trädgården och fikade och lillkickan som de har var på bästa humöret.  Sötloppa.

På kvällen kom Junior hem då han skulle sova över här inför sin tripp uppåt landet.  Hans tåg gick 05:55 så jag skjutsade honom på morgonkvisten… Strax efter 04:00 på lördagsmorgon satte vi oss i bilen (Han ville vara på stationen en halvtimme innan tåget gick så)… Men kvällen innan så gick vi ut alla 3 och åt ute.. Gott gott.

Fredagen blev därför väldigt trevlig med sol & bad, socialt umgånge med Jazz kompisar och sedan kvalitetstid med Junior.

Lördagen tog vi ju oss ner på stan och shoppade lite.

På kvällen så säger Jazz plötsligt att han bokat/betalat biljetter till Daughtry som spelar på Trädgår´n i oktober… Just love the man.. Ja Jazz alltså.. 🙂     Förra året var vi ju och såg Nickelback så det känns som att man kan leva med att få en rutin på konsert varje höst 🙂

Igårkväll satt vi på balkongen eftersom regnet låg i luften… o sen blev det ju både regn och åska.. Tur man inte är rädd för åskan. 🙂

Idag åkte vi till Frölunda torg för att hämta ut biljetterna till Daughtry.. In i olika butiker och sprang in på Joy.. hittade där samma sorts klänning som den jag hittade igår.. men i en annan färg… men va fasiken.. 150 spänn.. klart den fick följa med hem. 🙂

brun

 

Den funkar ju att ha även när det inte är sommar.  Nöjd även idag. 🙂

Det som jag inte är nöjd med är att jag skjutsat Jazz till tåget nu….. Men troligen kommer jag åka upp en vända i veckan, om hans jobb tillåter vill säga.   Annars så ses vi ju ändå till helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s