Sambo x 2

Att Jazz skall flytta in här hos mig är det väl ingen som missat.  Inom någon månad så bor han här tillsammans med mig. Skall bli sjukt härligt. ❤

Något annat som kommer bli en förändring i livet är att Junior nog troligen kommer flytta hit på heltid.  Sedan tiden med Mannen har han ju bott hos sin pappa och jag blev varannanhelgsmamma. Skitjobbigt men det har funkat.  Junior o hans pappa (o styvmamma med förstås) har vid flera tillfällen råkat i luven med varandra och numera så brukar inte hans pappa ringa mig för att få medhåll… Den gången jag hörde pappan gå på som värsta bulldozern och jag tog Juniors sida så har han aldrig mer bett om min hjälp.  Jag kan säga som så att jag varit nöjd med det.  Jag är nöjd med att jag och Junior har haft en lugn tillvaro tillsammans.

Vid flertalet gånger har jag förstått att Junior ”hotat” med att flytta hem till mig  (o han har frågat mig innan förstås) och de gånger har de rett ut det och gått vidare.  Denna gång så har Junior fått nog.  Han tog ett samtal med mig häromdagen om det var okey att han flyttade hit… Även idag ställde han frågan.. O påtalade att det självklart kommer bli ändring i vårt liv.. Att jag kommer ställa mer krav på honom och så… Att han själv inser att han kommer hjälpa till mer här hemma.

Så.. vi får väl se hur det blir här nu då… *fortsättning följer*

6 thoughts on “Sambo x 2

 1. Jag tycker det är skiljaktig att min lilla (16) inte alls trivs med hennes pappas fru men vill bo kvar där varannan vecka för att få träffa sin pappa. Och han (låtsas) inte fatta nånting.

 2. Tack för besöket på min blogg, alltid kul med nya ”ansikten” 🙂
  Du står under stora förändringar då, från nästan ensamboende till att bli 3 🙂 lycka till !

 3. VA!?!?! Här händer det saker så snart jag far iväg till Stället Utan Internet Tack Vare Gräshopporna! Bli sambo?! Åh, jiiisssuuuuussss vad glad jag blir för din skull! Du och Jazz verkar vara som gjorda för varandra. Tänk, så mycket positivt som hänt i ditt liv, Ia. Du har verkligen en räkmacka under fötterna så njuuuuut…. Och som den lilla dillkvisten ovanpå räkorna så flyttar Junior hem till dig på heltid. Ditt liv kan helt enkelt inte bli bättre.

  Stor varm kram.

  • Japp Räkmackan dröjde i 46 år känns det som… men nu e jag fan värd det.. haha*
   Skall nog börja kalla Junior DIllkvisten.. haha.. du e rolig du.
   Kram tillbaka*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s