Att lägga helgen bakom sig

Jaha ja..då var det måndag igen och jag sitter här med datorn i knät (den nya men fan va jobbigt det är med nya datorer..allt känns fel..utseendet och vart alla tangenter sitter…så ha tålamod med konstig stavning om det sker)

Fredagen dök Jazz upp samtidigt som jag hade kommit innanför dörren efter en vända till systemet och affären.  Vi bestämde snabbt att det skulle bli en vända ner på stan för att äta… Han bjöd förstås eftersom det var han som var den drivande.. *S*

Det blev på restaurangen Joe Farellis.. Himla gott.

Lördagen blev det Liseberg (efter att jag tvingat med Jazz till återvinningen en vända) o Jag köpte mig och Junior åkband o sen så avverkade vi Uppskjutet, nedsläppet (eller vad den nu heter), AtmosFear, Kanonen, Balder och till sist det bästa…. Helix

SATAN  I GATAN Va häftig den var.. var helt klart värt att stå i kö i en timme för att åka den.

Vi hade en heldag o hade sjukt kul.

Igår så var det jakt på lite kläder till Jazz o sen IKEA o shoppat loss till vårt hem. Fick köpa lite saker till Junior, nytt täcke o ny byrå.

Söndagskvällen så lagade Jazz maten. Kotletter o egen brunsås o jäklar vilken god sås han fixade. Var fasiken den godaste såsen jag ätit. Kokt potatis till det var gudomligt gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s