Sakta men säkert

Idag har jag varit lite mer hos kollegan som gå i pension, vars arbetsuppgifter som jag skall lära mig.. vi är båda frustrerade över att vi får lite tid på att koppla ihop det hela.  Det plus en chef som inte riktigt förstår hur mycket som står på spel (chefen har semester denna vecka).. Kollegan tog upp det med försäljningschefen så på måndag skall vi ha ett möte, försäljningschefen, kollega, min chef och min andra kollega som skall dela denna uppgift med mig… Sen får vi se vart vi hamnar.

Jag vet att JAG gärna skulle vilja sitta bredvid henne resten av tiden hon är här för att lära mig.. för det känns jäkligt osäkert.

Vi hade dock ett möte jag och ”pensionärskollegan” tillsammans med den danske ekonomichefen som var hos oss idag. Hon skulle visa honom vissa saker… för att komma fram till vilka program som hon använder sig av som vi kan skrota.  Kände mig jäkligt nöjd när JAG (som bara jobbat där 2 månader) kunde guida dem båda i SAP när de skulle söka en viss infomation… (vilket iofs gjorde att vi kan skrota den delen som var onödig… *Nöjd*)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s