Paniiiik, humpa humpa, jobbarkompisbesök och Julkänsla

Torsdagen är över och den har bestått av Panikkänsla eftersom det snart är dags för mig att ta över jobbet då pensionärskollegan jobbar sista dagen imorgon,,,  Helt galet egentligen med tanke på att jag VET att om några månader kommer jobbet gå som en dans. Har bara lite svårt att komma ihåg det nu bara. 🙂

Idag var det även dags för massagen.. Lyxen som vi har på vårt jobb… 30 minuter med massage på arbetstid – såååå lyxigt. Känner mig (nästan) som en ny person.

”Massage” är något som jag fan skall se till att det blir mycket av i helgen i alla fall. Junior skall till pappa i helgen och det kan behövas för jag och Jazz har hamnat i någon konstig spiral.. Sen börjar jag känna av att bristen av sex gör att jag känner mig mindre k*t.. Måste göra något åt det innan man dammar igen ordentligt.  Sanna mina ord!!: 🙂

Julkänsla.. Nja.. Inte så mycket men ser ändå fram emot att plocka fram julsakerna i helgen, ja i alla fall det som har med ljus att göra… för julen har börjat handla mer om ljus än tomtar, julgardiner och sånt.  Nej fram för mer ljus. Stod och tittade på typ ”drapperiljus” att hänga vid altandörren men jag hejdade mig..  det räcker nog med det som finns hemma.

Igår satte sig vår Key account manager vid mig vid lunchen och berättade att mitt gamla jobb skall komma på besök i december. (Han är ju ansvarig för dem och det är ju även tack vare honom som jag ändå jobbar där jag gör idag)  och han frågade om jag var intresserad av att följa med på kvällsaktiviteten som de skulle på… (Nu visste jag ju redan att de skulle komma på besök eftersom jag snackade med min gamle kollega i fredags då hon berättade det.)  Svarade inte ja eller nej men skickade ett mail till min f.d kollegan där borta för att se om hon skulle komma med..  Jag har ingen lust att följa med om hon inte skall med… Lägger ingen vikt på att umgås med de andra kollegorna. Saknar dem INTE:

One thought on “Paniiiik, humpa humpa, jobbarkompisbesök och Julkänsla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s