Så sant……

image

Förbereder mig…. inför helvetesveckan som jag skall ta mig genom nästa vecka. Läste ut hans bok på en kväll… känner mig riktigt taggad. Vissa saker känner jag igen mig galet mycket i… se utdrag ur boken. Haha. This is so ME!!!!!

Ehhhhh. … får upp att jag postat detta denna den 28e… Idag e det ju 30e… o andra sidan har dem legat lite i utkastet innan.

5 tankar om “Så sant……

  1. Bara att redigera publiceringsdatum 😉 händer ibland att det inte ändras när man har haft det i utkast. fick göra det själv idag, (då jag påbörjade en del av inlägget igår) Jag hejar på dej nästa vecka! Det kommer att gå och bli toppen! Själv ska jag lägga mej tidigare plus läsa mer.

      • Kommer att bli bra. man vänjer sig. jag hade mer än gärna kunna ha det så att jag skulle kunna välja att gå till gymmet innan jag börjar jobba ibland 😉 Dock öppnar ju mitt gym 6.45 och då är ju jag redan på jobbet haha! Även om jag hade börjat ”tänka till” lite innan jag såg din bild, så får det mej att tänka till lite extra nu. Angående med hur och vad man gör i vardagen. För det är något man har tänkt på hur man blir lite mer uppstressad osv. Att fokusera på rätt saker som du skriver 🙂 Tummen upp på det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s