Dagen som blev den bästa på länge.

Jazz åkte iväg till Byggmax för att köpa det sista till väggen i sovrummet. Jag satte mig ute med en kopp kaffe o ringde några samtal.  Nu börjar tiden när jag känner att vi bor på helt rätt ställe. Grannen satte sedan igång gräsklipparen o det började lukta gräs. Underbart. Solen var framme lite grann men inte sådär jättemycket. Härligt njutbart.

image

När Jazz kom hem så tog vi en liten promenad ner till vårt Glasscafe o njut av årets första mjukglass i solen. På vägen hem gick vi förbi det nyöppnade saluhallen som vi har på gatan. Kikar in för att se hur det såg ut och jag fann lon nya favorit. Gud vilket mysigt ställe. Inte bara att de har närproducerat kött o ost, det var även en liten restaurang där de hade öl och vinrättigheter, med en liten uteservering (som iofs var full idag, annars hade vi stannar till där) vi köpte med oss 3 pajer, blomkål & mozzarellapaj till Jazz och spenat & Fetaost paj till mig o Junior. Pris som en vanlig lunch.  Vi åt den sedan hemma i trädgården och den var väldigt god. Det stället kommer få besök av oss under sommaren.

image

Junior fick ju ett jobb av mig, att flytta en stenhög från ett ställe till ett annat för att göra mer plats vid vår uteplats. Han satte igång och slet som ett djur. Jag själv slet med tvätten, 6 maskiner som sedan fick torka ute.  Även det var premiär för detta år.

image

Sommarskor. Check.

image

Efter ett bra tag har Junior fått flyttar alla stenar o jag blev så nöjd, så även han som var ute med oss i solen hela dagen.

image

Mycket yta sedan att fixa till för att få gräset att ta sig. (Även om Jazz bestämt sig för att bygga altan här ute. Haha.  Ja vi får väl se)

image

Det finns ett litet land som en gång innehållit jordgubbsplantor som tagits över av brännässlor. Jazz tog tag i den och rensade ur den, snarare vände upp och ner på den.  Några potatisplantor och jordgubbar har vi tänkt fixa.  Egetodlat till midsommar kanske?

image

Jorden mår nog bra för daggmaskar fanns det en hel del av, feta sådana (o en massa sniglar)

image

Kvällen avslutades ute i solen med ett glas vin och musik i bakgrunden.

En helt UNDERBAR dag här hemma.  Inte svårt att älska sitt liv då.

Annonser

One thought on “Dagen som blev den bästa på länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s