Han borde förstå vid det här laget

Ibland blir jag förundrad över hur lite Jazz verkar förstå hur jag funkar.  Vårt dilemma under våra år är hans jobb.  Hans förbannade jobb som får mig att gå upp i limningen ibland. Som mest var det ju förrförra vintern när han var uppe veckovis i Norrlands o kom hem typ när hans chef tyckte det passade. Det var nära att det gick åt helsike då vilket vi är överens om.  Det som gör mig så störd är hans ”jag sätter dig främst”  jo han vill tycka att han gör det men jag håller inte med.  Jag är väldigt tillmötesgående med att han har sånt jobb men ibland så tycker jag att jag har rättighet att sätta ner foten.  Jag väntar mig en analkande storm framöver.  Om man säger så.

Jag skrev häromdagen att jag blev besviken på att han inte hade fixat de semesterveckor som vi planerat vilket gjorde att jag fick tänka om hela grejen. Sagt o gjort så har jag ju styrt om min semester mer på ”träffa tjejkompisar’ o släkten o jag känner mig nöjd med min plan.  Vad händer då?

Jo jazz berättade igår att det kanske inte blir nåt Budapest ändå.   Jag blängde på honom o sa till honom att inte prata med mig.  Jag är så trött på ”jag tror……”   återkom när allt är spikat istället.  Men jag  LOVAR att om han helt plötsligt får semester så får han ta semester själv med vem fan han vill. Inte med mig i alla fall. Jag tänker INTE ändra min plan o han får inte följa med.  Tjejsnack för hela slanten.

…. fortsättning följer

6 tankar om “Han borde förstå vid det här laget

  1. Du gör helt rätt att åka i väg på egen hand. Han kan ju inte tycka att du ska boka om hela semestern för hans del NU, när han inte ens vet hur det blir, bara ”tror”. Han kan plantera lite mer i trädgården, och rensa lite ogräs medan du dricker vin och träffar släkt och vänner 😉 Passa på att hitta en auktion någonstans i skogarna också 🙂 Kram!

    • TACK… då tänker jag inte helt galet alltså. Som att jag skall vara tacksam för att hm löser Det hela. Jag ser det inte så. Jag ser det som att han styr mitt liv på fel sätt. Kram kram.

      • Han har vetat om vilka veckor det handlar om länge. Han borde väl ha ”löst det” (hans jobbresa) när han fick höra talas om det istället. Åk du, och ha det gött! 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s