Så SJUKT begåvad

Den absolut bästa programmet som gjorts är LÄTT ”Så mycket bättre”

Jag har inte missat ett enda program under det programetss liv, vissa program bättre och vissa sämre förstås. Det som är unikt är ju det när en lite mindre känd person blir folkkär.  Det har ju inte en enda undkommit, inte ens om man försökt.

Detta år är det ju självklart Miriam Bryant – Jag visste vem hon var innan men visst var det jäkligt intressant när man fick höra hennes berättelse.   Att hon är snygg som attan,  har en röst att DÖ för och är så där underbart spontan, SÅ mycket man fått skratta när hon öppnat munnen. Så sjukt uppfriskande med en sån människa.

Igår fick man alltså följa hennes livs stig och man slås över hur jäkla öppen hon är.  Inget filter där inte.   Hon växte i mina ögon.  Skall bli så kul att fortsätta sin fortsatta karriär.  Har man första låten man ens skivit fått en megahit och några år senare får vara med i Så mycket Bättre och sopa golvet med de andra så…… så har man nog en jäkla potential.

Nästa helg är det dags för Jenny Berggren – skall bli intressant och höra HENNES version av Ace of Base´s story. De flesta kommer nog spela AoB-låtar… men jag hoppas verkligen jag får höra denna – av nån, att hoppas på Miriam är nog att ta i.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s