Party Like Gatsby. Gothenburg Style.

Väl hemma efter jobbet så var det fixande o trixande inför Party Like Gatsby kvällen. Svart klänning, pärlhalsband o fjäder i håret beger jag mig tillsammans med Jazz ner på stan där vi innan skall möta upp TaP. Ställer oss i kön o fryser… väl inne så en öl o prata tills Partyt sätter igång.

Det händer lite saker här o där….. o ju senare kvällen går desto mer överges den Jazziga musiken mot den mer moderna sorten… o då min tå börjar göra jäkligt ont (inte en stol i närheten ens) plus att Jazz stukade sin fot för några dagar sedan o hans fot gjorde oxå ont. Som tur var kände TaP det inte som att vi dumpade henne där då hon också var klar…. eller så längtade hon väl att få messa med ”sin” Toppluva.

Hursomhelst. …kvällen i bilder.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Vi sa Adjö med TaP ute i kylan innan vi gick bort till vår hållplats där vi väntade på bussen. .. o väntade .. o väntade…. Västtrafik did it again.. att man ställer in en buss. Fine. Men skriv det då på displayen så man kan planera om innan man hinner frysa ihjäl. … o gissa om jag frös. Kortärmad Knälång klänning, nylonstrumpor o en kall kappa. Brrrrrrrrrr.

image

image

Det blev taxi hem efter en stund.

3 tankar om “Party Like Gatsby. Gothenburg Style.

  1. Åh, så himla roligt!!! Synd bara med tå och fot … och inställd buss. Fy för den lede att ha så tunna kläder i denna kyla. :-O

    • Det är ett enkelt hårband som jag spände fast ett hårspänne med svarta fjädrar på. Så inget tillverkande utan mer ihopsättande. ☺ Jäkligt kul var det i alla fall. Kul o se så många människor uppklädda. ALLA tjejer hade klänning. Eller. Nej jag såg EN tjej med byxor o då hade hon en ”kostym”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s