Bombnedslag

Det är ordet som funkar bäst just nu….. för helgen har bestått av fixade av vardagsrum. 

Fredagskväll började vi kolla lite för att se om vi skulle börja med förarbetet då eller på lördag. Pillade på de otroligt fula tapeterna där de som satt upp dem en gång i tiden måste varit aspackade. Mönsterpassning, vad är det?

Ett par remsor sen blev vinet godare. 2 flarror senare så somnade vi.

image

Upp på morgonen.  Begav oss till Möbelbaazaren o kollade utställningen. Vi är ju ute efter en skänk som skall vara 120 bred.  O vara snygg. Hittade en för 3500. Så snygg. Jojo. Skall tänka på det. Eller så blir det en begagnad variant som målas om.  Billigare om inte annat. 

Färg o tapeter hade vi ju hemma men behövde lite annat till jobbet så in På Rusta o köpte mer spackel, rollertråg o maskeringstejp o sen hem och röjde ut rummet, på med plasten på soffan o tv o satte igång. Jazz maskerade, jag målade med pensel o han rollade

image

image

Detta gick förvånansvärt snabbt. Färgen till väggarna är inte kritvitt eftersom detta är ett gammalt hus. Tänkte vi skulle slippa måla allt annat. Jo tjena.  Listerna såg pissgula ut så det var bara på dem. Jazz började riva ner tapetväggen o det blev större jobb än väntat. Typ 7 lager tapeter.  Bort med allt (vilket innebär bredspackling idag plus massa slipande innan vi får upp tapeterna) Under tiden han gjorde det hann jag fixa lister, måla om fönsterkarmen och dörren.  Så jäkla nöjd.

image

Så nu sitter jag här på en köksstol vid vardagsrumsfönstret då möblerna är övertäckta. Fönsterbrädan fungerar som bord. 

Känns i kroppen att man varit igång igår.

One thought on “Bombnedslag

  1. Sju lager tapet?! :-O SNacka om ”fuskare” som bott där tidigare, hahaha 😀 . Det kommer säkert bli jättebra när ni är helt färdiga. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s