Söndag vilodag? Skulle inte tro det

Vaknade i ottan även idag o pallrade mig upp o satte mig i soffan framför dumburken. Loggade in på banken för att ändra min överföring till den nuvarande Hyresvärden till Darlingen som kommer betala den nya varje månad. Passade samtidigt på att kolla upp det nya områdets möjlighet till Bredband. Jag slog till på Telias variant.  Klart sämre än sen nuvarande med fiber men ack så mycket bättre än mobilt bredband som vi hade innan fibern.  Så 1 april kommer vi i alla fall få bredband på det nya stället i alla fall.

Vid 11 så gick vi in på Rusta för att köpa flyttkartonger o säckar.  Men väl hemma gjorde vi oss ingen brådska….. sitta ute i solen med kaffe var så mycket bättre. Kollade rabatterna o ser att tulpanerna börjat titta upp.  3 veckor till skall vi ju bo här så kanske de hinner upp innan vi försvinner. Tänk all lökar som jag planterade i höstas o nu inte få njuta av dem…. jaja får väl se till o plantera på det nya stället då

In o började packa. Badrummet o dess skåp/hyllor. Behöver ju bara en deo, 1 lotion… osv

Lite mat o sen iväg till Glasscafe som vi har här i närheten. Vi var inte ensamma om man säger så. Haha. Fick en ny favorit. Äter annars alltid saltlakritsströssel  men såg en ny variant….. hallonlakritsströssel.

image

Väl hemma sen igen. … lite sittning i trädgården för att sen fortsätta med packning.

Jazz tog tag i vårt förråd som man nästan fått knö in allt för att få plats. Själv tog jag balkong/trädgårdssakerna för att sen gå igång på köksförrådet som även det är knökfullt. O vips så är 10 kartonger fyllda o kökets ”vanliga skåp” har inte börjats på ens. 

image

Inköp av fler kartonger… för på fredag/lördag kommer vi få tillgång till nycklarna.  Då blir det att åka dit ett flertalet gånger för att kolla, fixa o packa upp en del. Må dessa 3 veckor gå som en dans. 

Annonser

One thought on “Söndag vilodag? Skulle inte tro det

  1. Lite spännande att rota fram saker från knökfulla utrymmen, ibland finner man saker som man glömt bort och kanske blir glad av att se igen. 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s