Mot slutet.

Nu verkar det röra sig mot slutet. För idag ringde en representant från Unionen. Han sa att det var rutin, att ringa de som var sist in.  Dvs en av dem är ju jag med tanke på att jag var sist.  Han ville höra min sida inför mötet som han skall ha med ledningen nästa vecka.  Jag sa att jag bara vill ha svar.  Ja eller nej och sedan kunna ta det därifrån. 

Han trodde allt skulle avslutas nästa vecka.  Men fortfarande så ovisst. Men idag har jag haft en så jävla dag så jag är så anti mot att jobba kvar. Vill bara ha ett annat så kan de stå där sen. 

Så less. 

O den där jäkla rekryteraren som skulle ringa mig i fredags ringde inte.  Jag har mailat henne och ringde upp henne o lämnade ett meddelande på hennes telefonsvarare.  Dålig stil att inte höra av sig trots att hon sa att hon skulle ringa mig på fredagen.  Säg för helsike bara att tjänsten är tillsatt så är det bra sen.  Varför tystnad liksom. 

Snackade lite extra med Jazz ikväll för att se om jag gör rätt. Att säga NEJ TACK till det vikariatet de vill erbjuda mig till början på nästa år.  Han tycker jag blivit förändrad den sista tiden.  Som att jobbet sugit ur mig min geist o det stämmer nog. Börjar bli ruggigt nere just nu.  Trött trött trött. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s