En härlig lördag.

En härlig dag som från början inte innehöll så många aktiviteter. Vi hade bestämt oss för att åka ner till Frigga/Oden för att kolla i butiker som har begagnade vitvaror. Vi är i behov av en frys.  Vi har ingen o jag har ju inget is till rosévinet. Haha.
In på första stället o tanken var ju att vi skall ha en mindre variant men väl där hittar vi en som är ”mittemellan-stor” nästan ny därför fräsch. Mycket de hade har gammalt o med tanke på att den inte kommer stå i köket utan i ”matrumsdelen” så vill man inte ha nån gammal häck stående där. Så 1700 kr fattigare hade vi köpt den och fått hemkörning och inbärning med i priset. Snabb levereras med för vi bestämde att de skulle komma 5 timmar senare.

Vi åkte till Hönö Klåva till vårt favoritcafe o gick sedan runt i västkustidyllen. Det är lätt o vara lycklig då.

Efter en stund bestämmer vi oss för att bege oss hemåt.  Möter en SJUKT lång bilkö till bilfärjan. Haha. Tack gode gud att vi åkte ut när vi gjorde. 

image

Väl hemma så kommer både mor och frysen samtidigt. Morsan min har köpt bil o ville lägga sina vinterdäck i vårt garage.

Ett par timmar senare åker hon hemåt o på kvällningen går jag och Jazz på en kvällspromenad i området. Vi har ju mycket ytor att upptäcka här. Inte bara skogen utan även bostadsområden. Vi blev positivt överraskade. Vår kommun är duktiga på att göra områden till mysiga bostadsområden med mycket grönt och så. 

image

Vi hittade en ”radhuslänga” som Jazz föll för direkt. Jag är ju inte så mycket för radhus utan vill ha eget hus  helst utan grannar.  Haha… men fick hålla med honom att det området var väldigt mysigt.  Jag tror dessutom att det området är kommunalt boende. Skall kolla upp det.  Man kan ju alltid ställa sig i kö på det.  Inte för jag känner att jag vill flytta men skadar ju inte att ställa sig i kö i alla fall. ☺ 

Väl hemma en timme senare sitter vi på balkongen o dricker en öl pratat o har så sjukt roligt. Så mycket skratt. 

Ett underbart slut på en lördagskväll.

Idag. .. Skall vi åka till hans gamla hemstad och hälsa på ett par kompisar. Han har börjat få lite ”hemlängtan” vilket hade varit konstigt om han inte hade det. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s