Blandar o ger. 

Fredag.  O jag är hemma. Blev hemskickad igår. Blev ju förkyld i helgen och har använt all min fritid att kurera mig så det inte skulle blomma ut ordentligt. Jo tjena. Den kom ordentligt till slut. 

Men… förutom det har veckan bestått av lite socialt umgänge. En väninna som jag kännt massor av är kom förbi o fikade. Vi ruskade åt det hela, varför skall det dröja så mellan varven. 

En utmaning med att lnte köpa kaffebröd till fikat. Lite lättare blev det ju då även hon går på VV. Det blev massa frukt o bär istället. Köpte en sorbetglass som fortfarande ligger kvar i frysen. Ingen av oss ville ha den så mina familjemedlemmar får ta den. 


Fina vita rosor fick jag.  Varför köper jag så sällan snittblommor? Förutom tulpantiden då, då blir det mycket sådant. 

På jobbet är det korvstoppning fortfarande men går ju åt rätt håll. Jag har fortfarande inte en arbetsplats men blir väl snart klart. Det finns en plats ledig med denna utsikt. Eller den är upptagen men hon som sitter där vill flytta till motsatta sidan där utsikten är skogen istället. Vi får se. 


Viktväkteriet tuffar på, går fortfarande förvånandsvärt bra.  Ibland har jag haft dippar för jag är sugen på annat men har gjort bra val så ännu har jag inte gått bananas.  4 veckor nästa vecka.  Än så länge lite mer än 6 kilo minus. Varför har jag inte gjort detta förut? 

Idag provade jag på en frukost med frukt. Apelsiner (inte helt fel med tanke på att jag är sjuk) grekisk yoghurt och honung.  Den andra sidan hade jag tänkt strö kakao över men hade visst inte det hemma så det blev mer apelsiner i rätten istället. Strödde över lite Chiafrön.   Proppmätt är bara förnamnet och nyttigt så det förslår.  


Imorgon skall vi hämta den nya sängen.  Jippie!!!!  Det blev dock lite stressigt då jag har en besiktningstid 12.20 o bokat släpkärran hos Mio 14-16. Inga problem där tills Jazz berättade att han måste iväg på en jobbintervju som inte är i stan. Omöjligt att han skulle kunna ta vår bil dit för då hinner han inte tillbaka till besiktningen. Nu skulle vi låna morsans bil imorgon för hon har dragkrok så jag får se om det går att låna den tidigare på dagen så får Jazz ta bilen till hans intervju. 

Han MÅSTE dock komma hem i tid för att vi skall hinna med släpvagnen o jag är orolig då jag vet hur hans syn på tider inte är som min. Men fortsättning följer. 

Jag måste ta lite i taget här hemma med att göra förarbete  inför sängen imorgon. Rensa ut garderoben o göra plats för att ställa in min byrå inuti. Får ta 10minutare här o där.  Pusta ut mellan varven. 

4 thoughts on “Blandar o ger. 

  1. Överansträng dig inte nu, men vet hur det är. 😊
    Snittblommor är så fint, ska bli bättre på det jag också när allt lugnat ner sig … just nu känns det menlöst.

    • Problemet är att min bil måste stanna här eftersom den skall besiktas o den har inte dragkrok. Nu har han i alla fall lovat att vara hemma i tid. Hoppas att det håller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s