När man ger någon ett garv på morgonkvisten

Imorse vid 7.30 så levererade jag ett garv till TaP, när jag skickade ett sms med information att jag är mer levande än död.  Att jag ”skolkar” från jobbet då jag är helt kaputt i kroppen efter 2 dagars tränande.  Igår vaknade jag med lite värk men som var hanterbart. Största utmaningen igår var. 


Trapporna…. Ajaj… Men kom upp och överlevde dagen. Sen hade jag ju bokat Badminton som jag inte ville avboka så väl där så tog jag tag i det o rörde mig ordentligt. Kved varje gång jag fick böja mig ner för att ta upp badmintonbollen.  

Igårkväll, en lång het dusch o sen i säng. Vila skall ju vara bra.  

Vaknade i morse o hela min kropp skrek.  Från hjässa till tånageln. Krampliknande känslor. Illamående.  

Bestämde mig för att ”skolka” och vila för den enda gången det känns någorlunda är när jag är Still, blixt stilla.  Så nu ligger jag här… Hört att bortsett från att röra på sig (döööööh) så är värme bra…. Så nu ligger jag här o kollar på Netflix med värmedyna på låren.  


TaP tyckte det var hysteriskt roligt att jag är hemma pga träningsvärk att hon till och med ringde mig och skrattade i mitt öra…. Haha. 

Skönt att höra att även hon som bor på gymmet hade en jäkla träningsvärk efter måndagens bodypump. Gjorde det lite lättare att hantera.  

3 thoughts on “När man ger någon ett garv på morgonkvisten

  1. Hahaha! Jag döööör alltså! Var tvungen att berätta detta för ”Hans kollega M”!! Så himla roligt. (Förklarade att du har varit borta från träningen ett tag) 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s