Livet är en bergodalbana.  

Man kan ju inte säga att livet är tråkigt precis, trots att jag efter en vecka i sängen (förra veckan) fortfarande kännt mig sjukt svag. Har jobbat och sovit, thats it.  Känns så i alla fall. Vet inte hur många kvällar som jag sagt godnatt redan vid 20

Började ju med Juniors tripp till ”bonuskusinen” begravning. Det var tuffare än han trott. Åkte ju med tåget 06 och kom hem 22 på kvällen. Han valde att åka hem istället för att stanna hos morfar o hans fru.  Jag är så sjukt stolt över denna unge. Som åker dit där han egentligen inte var välkommen (morfar o frun alltså) Det visar sig att min ”bonussyster” hade kramat om Junior och varit väldigt tacksam att Junior kom dit för att hedra honom.  Att han sedan innan han åkte hem fick bekräftelsen från morfar att han o frun har tänkt till ordentligt och menar att de betett sig oerhört fel mot Junior och att de inte vill tappa kontakten med honom nu.  Sen vad junior gör med den infon är inte klart ännu. Resan upp var ju för att hedra sin barndomsvän.  Att han sedan fått bekräftelsen att de tar på sig ansvaret att det betett sig dåligt räcker kanske sen.

Jag o Jazz åker ju förra helgen till Arken Spa, det är samma ägare som de som äger favoritspaet i Varberg. Asia Spa.  Det var väldigt skönt o behövligt men hade kanske varit bättre om vi hade varit helt friska men men… Vi gick o lade oss redan 22 trots spa var öppet till 23. God mat, sköna sängar och sköna varma källor.  Men vi åker till Varberg nästa gång. 

Sen tror jag att våren kom med, satt ute på balkongen den lördagen i solen och läste.  Små underverk hittade jag i vår rabatt med.  

Denna vecka blev en topp först då jag efter ok från Junior satte ut en liten efterlysning på lya till Junior för han har börjat funderar på lägenhet.  En kompis svarar att hennes son precis blivit sambo med sin tjej o han nog skall hyra ut sin lya.  Fördelen är dessutom att Junior känner hennes son, o mamma med förstås.  De snackar o det visar sig att om han vill ja lyan så får han hyra den.  O Junior blir sjukt glad. De jobbade olika tider denna vecka plus att han är bortrest denna helg så de gjorde upp att vi kunde hämta nyckeln hos hans mamma idag för att kolla på den.  En etta i ett bra område, bra kommunikationer o väninnan bor i samma område (skönt för mig) och dessutom till väldigt bra pris.   Som sagt, Junior är taggad för detta o när jag ber honom kolla om kontrakt så visade det sig att han bara vill hyra ut svart, månad för månad o all glädje försvinner för Junior. De snackar o kommer överens om att vi i alla fall skall titta på den o sen utgå därifrån.  Han är inne på att skriva kontrakt mellan sig o Junior bara. Junior trodde att han ”automatiskt” får ta över lyan.sen.. förklarade för honom igår att det fungerar inte så. Förr var det så men inget som är en självklarhet. Detta bolag går i alla fall inte via Boplats utan har egna köer.  Så vi vår se, kollar på lyan o utgår därifrån.  Jag var ju mer orolig att han helt plötsligt vill ha tillbaka lyan men efter att jag pratat med henne om Juniors oro så säger hon att hon inte tror att han kommer flytta tillbaka. Men. Sånt vet man ju inte… Inte om man har ”vitt” kontrakt heller iofs.  

Jaja…Men vi skall dit o kolla idag, träffa väninnan så kan Junior höra direkt från henne (hennes familj o min umgicks mycket när barnen var små o Junior gillar verkligen min väninna )

Nu är det dessutom mindre än en vecka innan jag sticker iväg till solen, väskan är upphämtad från källaren o kartong med sommarkläder upphämtad från källaren… Packning pågår.  

Lite annorlunda nu är att man inte enbart kan tänka bikini o shorts. Kofta och byxor med.  Kalla kvällar har jag förstått. 

Idag är det dessutom 21 år sedan jag fick min lilla Junior.  21 år sedan!!!! Var inte länge sedan han låg så här. 

Här är han inte gammal, han har på sig dressen som han fick åka hem i, det första klädesplagget jag köpt.

Angående ofödda barn skall mitt extrabarn bli mamma… Lilla Ängeln skall bli mamma. 💕

Nu under några veckor har jag suttit med kort, letade ju kort för Junior, på honom och ”bonuskusinen” o har sprungit på massa goa bilder.. o minnen 

Sedan flera år har jag jämlångt hår, dvs ingen lugg…. Men blir sugen när jag ser bilder.  

Problemet är att jag har en virvel mitt i luggen som.gör att den aldrig ligger där den ska….Kommer ihåg mitt slit för att få den ligga rätt

…  Men snart kan det vara värt… För att dölja rynkorna i pannan.  Haha

One thought on “Livet är en bergodalbana.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s