Jaa…. Ehh.. eller Nej 

Idag hade vi föreläsning på jobbet.  Om vikten av motion för koncentrationens skull med  Läkarspecialisten i Psykiatri Anders Hansen. När han står där längst fram så slår det mig… HONOM känner jag igen men kunde inte komma på varifrån.  När han börjar prata om motionens vikt för IQ, minne och koncentration så kommer jag ihåg, har ju sett honom på tv vid ett flertal gånger.  

Igår bestämde jag ju mig för att göra ett medvetet val att se mitt jobb med positiva ögon vilket gjorde att jag hade en jättebra dag.  Pratade med min kollega som jag klickar mest med om min slutsats, att man har ett eget ansvar att göra sin situation så bra som möjligt.  Hon tog till sig det o bestämde sig för att även hon skulle se det så, att göra allt för att inte hamna i den nedåtgående spiralen som sprids mellan oss på avdelningen då alla snackar om sånt som är dåligt. Väldigt negativ avdelning. 

När jag kom hem idag så såg jag att jag precis missat ett samtal (glömde min mobil hemma) Hade fått svar från ett företag som jag skickade in ansökan till för några veckor sedan, när jag var så anti mot min sits.  Jag ringde upp henne o hon berättade om företaget. Förklarade hur min sits, att jag har jobb o att jag inte har bråttom att kasta mig i nytt   Hon vill ändå träffa mig o vi gör upp att ses imorgon.  Tänker till sedan o ångrar mig, Även om detta var tillbaka till ”företagsvärlden” som jag saknat så är det traditionellt 8-17…. O med tanke på att jag antingen slutar 15 eller 16 idag så har jag kommit fram till att jag inte är intresserad. Jag stannar och utvecklar mig istället. Vem vet, kan ju bli riktigt bra ändå detta.  

Ikväll träffades kollegan och jag på gymmet igen,  denna gång skulle vi testa yoga… Stretchyoga som skall vara bra för stela kroppar.  Höll fasiken på och storkna för att lokalen vi var i var den enda yogasalen,. Den s.k HOTYOGA… Jag svettades som en gris vill jag lova.  Men kände att detta var väldigt bra för min stela kropp, jag som förutom stelhet har noll balans. 

Kändes jäkligt bra efteråt i alla fall… Hoppas det känns så imorgon med.  

2 thoughts on “Jaa…. Ehh.. eller Nej 

  1. Yoga ä asjobbigt och svettigt! Så jag håe mig ti den tdje punkten. Tagentena mean e och t, och k och ö fungea inte! Så jag hoppas du föstå vad jag skive. Hahaha … Fan! Min abetsdato!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s