Snabba ryck 


Snabba ryck.  Hyresvärden kom förbi som det var sagt och med tanke på hans konstiga mess så hade vi inte stora förhoppningar, men valde att ta det som det kom, kanske skulle hans syn på det hela bli klarare.  

Det klaraste blev att han hade med sig kontraktet… ”Jaha. Skall vi skriva kontrakt på takvåningen då”… Jag o Jazz såg nog ut som frågetecken men sa direkt Självklart.  

Självklart var det även att vi inte behövde 3 månaders uppsägningstid utan det räknades 2 1/2 då det är den tiden som grannen har innan hennes tid tar slut.  

1 augusti flyttar vi alltså upp 2 våningar. 😀 Snackade en snabbis med grannen ikväll för att se om vi kan komma upp någon kväll o kolla lite mer, mäta o kolla vinklar och så.. för att säkerställa vad vi behöver köpa nytt o vad vi måste göra oss av med.  Vi som köpte ny tvmöbel hit måste tänka om då det är dåligt med ”hela” väggar pga snedtak

Hon sa då att hon troligen kommer flytta i början på juli o att vi få får tillgång för att bära upp saker då… Jag och Jazz kom överens om att om hon ger oss den delen så behöver hon inte göra flyttstädningen så noga. 

Junior tar det rätt bra ändå, jag har lovat att supporta honom med att köra honom till div. Fastighetsbolag så han får presentera sig live samtidigt som han söker lägenheter hos dem.  

2 thoughts on “Snabba ryck 

  1. Känner igen det där med att hjälpa någon till första lägenheten. Vi fick hålla på ett tag och pojken flyttade tre gånger innan han hamnade i drömlägenheten.

  2. Tur att ni inte bor i Stockholm då. Här fick yngsta dottern köpa en lägenhet långt ute i förorten för nästan 2.4milj när jag förklarade att hon inte kunde bo med mig längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s