Regn och Kannibaldrogen

Torsdag gick vi alltså på båten till Danmark, inte för att göra Danmark utan för att ta en tripp med vänner och för att fylla på förrådet med öl och vin.  Jazz körde bilen till terminalen då han hade tänkt åka till sin gamla lilla stad för att träffa vänner på grillfest på kvällen. Inget jag klagade på för det blev ju smidigare när vi skulle få hem det vi köpt.  

Fredag var första dagen som jag faktiskt inte gjorde ett smack, förutom bok, vatten, sol, balkong 

Igår lördag…. När vi skulle ner på stan en vända så regnade det… O regnade… O regnade.  Hela jäkla dagen. 

Så lördagen blev en likadan dag som fredagen…bara hemma.. men med Viaplay o Netflix istället.  Ja sen gick jag och plockade lite då och då. Vi lever ju fortfarande i flyttkaos då vi ännu inte har alla möbler som vi behöver för våra grejor. Kartonger med glas och böcker får ligga tills vi har införskaffat detta. Blir nästa månad för denna månad får pengarna gå till vår semester. 

Idag söndag blir det stan då Darlingen min behöver nya böcker.  Själv hittade jag en ny författare för några veckor sedan så nu är jag inne på andra boken. Första boken fastnade jag för titeln ” Stöld av Babian” Blev nyfiken på varför den hade den titeln o vips så hade jag köpt och läst ut den.  Den andra boken fortsätter storyn med polisen Amanda där hon utreder folk som gör fasansfulla saker när de nyttjat en ny drog som kallas Kannibaldrogen. Läst halva boken så jag får nog se till att köpa den tredje boken med idag. 

Imorgon skall vi göra det sista med lyan, dvs att köra till tippen med det sista som fortfarande är i gamla garaget.  Sen är allt klart. Skönt. 

2 thoughts on “Regn och Kannibaldrogen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s