Att göra förändring. 

Junior mår just nu väldigt bra.  Han lade ner pillren han fick och ändrade sin livsstil istället.  Sedan dess har han slutat dricka (detta är tillfälligt är jag helt övertygad om),  han har slutat röka (tack gode gud för detta) Han har börjat ta tag i träningen.. börjat gå till gymmet och även springer hemma i området där han bor.  

Häromdagen berättade han om sin livsplan, han skall ta upp kickboxningen igen, han har tagit kontakt med sin gamla tränare för att sy upp en plan för hur han skall klara av träningen då han jobbar skift. 

Han jobbar för fullt, fortfarande på sin arbetsplats som behandlade honom som skit (ja högsta hönset där i alla fall) Men nu har han en plan vad han vill göra. 

Förr har han ju alltid varit inne på brandmansyrket, för ett tag sedan berättade att han även vill jobba som polis. Han ville redan för många år sedan ta sig in i dessa yrken via militären.  Så är planen fortfarande, han skall boka en tid med Försvarsmakten för att få mer info om vilka vägar in det finns. Han vill utbilda sig för att sedan kunna ta utlandstjänst.  Förutom mer ”militärinriktningar” så kan han tänka sig en mer vårdinriktning där med. 

Känns så skönt att han vänt sin tidigare dipp. Jag har hela tiden sagt att han måste få mer rutiner i sitt liv, träningen har alltid betytt mycket för honom. 

6 tankar om “Att göra förändring. 

  1. Vad skönt att läsa. Jag har tänkt mycket på det där. Ser på min yngsta dotter att just träning, sluta röka, ytterst måttlig med alkohol och ett regelbundet liv med mat, jobb, träning och sömn gör större verkan än något annat.
    Vilket smart grabb du har!

    • Tack för dina ord, ja det känns så mycket bättre nu. Just att han själv tagit dessa beslut av sig själv. Att han förstått att detta är vägen att gå. Är så stolt 💓

  2. Blir så glad att läsa detta. Man slutar aldrig att bry sig om sina barn. Och man slutar aldrig att glädjas åt att det går bra för dem. Som Maria skriver, smart grabb. Antagligen är han lik sin mamma 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s