Förvånansvärt uppåt 

Junior ringde igår och berättade att han hade blivit inkallad till ”högsta chefen” på jobbet.  Ni vet han som lurade junior att skriva på förlängningsanställningen i efterhand då han egentligen skulle haft fast anställning.  Karln berättade att de inte kommer förlänga hans anställning efter december… För att ”företaget” var besviken på honom. 

Junior ställde motfråga om VILKA som var besvikna varpå han svarade till slut att HAN var besviken på junior. Att han ”lajjar omkring” för mycket.  Junior förklarade att även han var besviken på honom och förklarade varför.  

-om du visste mamma hur nära jag var att skälla ut idioten. Men när jag har ett annat jobb skall den fjanten få höra. 

Jag frågade om han inte sade till honom om chefen inte hade koll även när han hade jobbat över, ställt upp och bytt skift för att ställa upp.  Men det hade han inte gjort.  

Han lät förvånansvärt positiv ändå trots detta.. han har ju redan innan tänkt söka sig bort, så han tar detta som att han får den sparken i arslet att göra det nu. 

Så nu får man ännu en gång vara lite orolig innan han skaffar nytt jobb. För utan jobb står han utan pengar. O nu har han ju eget boende så nu kan han inte åka snålskjuts på mamma.  😎

Curlande mamman var ut på af hemsida idag och hittade ett par jobb, likande det han har idag (typ montör i industri) som jag länkade honom.  Han blev väldigt tacksam. 

Nu på morgonen hittade jag ett jobb som ligger några minuter från honom.  Det hade ju varit perfekt. 

Att det aldrig få bli lungt.  😕

4 tankar om “Förvånansvärt uppåt 

  1. Livet upp o ner. Trist med en skitchef, men som ni säger, nu blir det kanske mer driv i att söka nytt och bättre jobb. 🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s