Spontanshopping och studiebesök

Igår åkte vi på studiebesök på en annan arbetsplats i den STORA arbetsplatsen jag nu befinner mig på. Det var intressant men inget ställe dit jag strävar efter. De jobbar mer som ”call center” än en Kundtjänst som jag är.  Igår hade jag verkligen en sån sjuk ”down”dag  gällande hönshuset jag är på.  Kände mig så dränerad av energi.  Detta jobb är verkligen ”heaven and hell” på samma gång. Jag märkte på mig själv att jag bara stod o lyssnade, orkade inte beblanda mig i samtal. Jag tror att folk märkte det på mig.  Jag försöker annars generera energi  snarare, men igår tog det bara slut.  

På em kom huvudvärken.  Så inatt kan man säga att jag sovit allt annat än bra.  Bläääää.  Så jag stannar hemma idag. Försöker få sova lite.  

Imorgon skall jag både ha uppföljningsmöte med chefen som jag känner är viktigt plus att vi skall på AW med några på jobbet. Ett tapas ställe med lite mat o någon öl.  Så jag hoppas jag blir bättre under dagen.  

Häromdagen så spontanshoppade jag… En ny adventsljus.  

Den var ju för jäkla cool.  Skall ha den i sovrummet tänkte jag.  Jag har ju inte så mycket fönster här i denna lya. Ett vanligt i sovrummet.  

 En liten variant i vardagsrummet (då vi har balkongdörr där med) Finns inte mycket plats där. 

 I köket tänkte jag behålla fönsterlamporna jag ha, men kanske hitta typ adventsstjärna att sätta på.  Men det måste vara rätt små då våra fönster är låga men breda. 

Jag har 3 vita adventsljusstakar som hade funkat men jag har typ ”lamputtag” ovanför fönstren o vill INTE ha massa skarvsladdar utan vill behålla det snyggt.  Så därför blir det typ stjärnor i köksfönstren.  

Helgen jag åker till min syster är det ju första advent, så jag funderar skarpt på att ta fram det ”ljusrelaterade” prylarna gällande julen redan nu på söndag.  Jag älskar just den delen med julpyntet (o julgran förstås)  ljuset för det är så mysigt.  Då får jag ju plocka upp ” Ullrik” med.. sen får vi se om Ullrik får stå i sovrummet eller i vardagsrummet.  

Jag känner verkligen för jul-ljusen nu märker jag. 

3 tankar om “Spontanshopping och studiebesök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s