När dåtiden pockar på uppmärksamhet

Idag när jag på affären så ser jag ÄNNU en gång en gammal fling.. *läs ”kn*ll-kompis” … Han som förr gick under namnet ”7e himlen” i min blogg innan jag typ raderade den. Jag vet ju att han bodde här i området när vi träffades, men då bodde jag ju i Frölunda och sedan Mölndal. Jag flyttade ju hit till denna sida för 6 år sedan o har sedan sett honom på gymmet jag gick på då… Sen i vår affär 3-4 gånger där de 2 sista gångerna är nu det sista. Förra gången stod han bakom mig o det kändes så sjukt pinsamt. Kollade i mobilen medans jag stod o väntade på min tur o sen plockade ihop mina saker fort som fan. Idag står han i kön igen när jag skall ställa mig där…. Vänder och går in i butiken. 😂😂. Patetiska ia. 😂.

Han har blivit gammal. 😎

Jag var ner i förrådet och letade efter en grej, då en kollega berättade om sina problem med sin tonårsson,jag berättade lite om Juniors uppväxt o om artikeln som skrev om honom, mig, hans pappa och styvmamma…. Men hittade den inte. 😕.

Men hittade denna.

Ett blädderblocksark där familjeterpeuten skulle gå genom en händelse där Junior och jag hamnade i klinch för att se hur man hade kunnat göra den annorlunda.

Skickade ett mess till Juniors styvmamma o hon blev lika glad som mig, om att jag behållt den.

Junior har ju fått 2 småsyskon, där lillasyster som tydligen är ÖVERJÄVLIG… junior har berättar o nu berättade även styvmamman….o fy faaaaan va glad jag är att Junior är vuxen nu.

En tanke på “När dåtiden pockar på uppmärksamhet

  1. Kan tänka mig det. Själv är jag överlycklig att fått en son … som också är vuxen nu. Syskonet är en hund som du kanske redan vet 😂.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s