Helg

Helg, finns det något bättre ord än detta. Skall vara semester då. 😀

Fredagen började med att Jazz var hemma när jag kom hem, så nice att ha honom hemma.

Han berättade att han hade kommit fram till att detta nya jobb inte var för honom. Han har på dessa 2 år som han fått vara hemma gjort att liv ute på vägarna inte var så rosaskimigt som han kom ihåg. Han har under denna tid även hållt kontakten med sitt gamla jobb (som han skulle jobba lite extra hos var tanken) HR-chefen hade ringt honom igår och sagt att högsta hönset hade sagt till henne att

– Så, nu har Jazz varit där i 1 månad och få lekt av sig, se till att få tillbaka honom.

😂😂

De erbjöd honom de jobben som han ville ha, plus en dyrare utbildning som han frågat om förut men som de nekat honom innan.

Så han bestämde sig för att säga upp sig från sin provanställning på det nya jobbet och då han bara har 2 veckors uppsägningstid o där hans ena vecka är en ledig vecka hade det räckt med en vecka till att köra för dem. De tog det väldigt bra men tyckte det var tråkigt att han ville lämna. Mitt i detta så visade det sig att Jazz pappa som jobbar med samma sak, och är ”egen” råkat på problem så Jazz hoppar in och hjälper honom dessa 2 veckor som han har innan han börjar på gamla jobbet igen.

Själv hade jag ett samtal med en rekryterare som fiskat upp mig på LinkedIn, berättade om min story, vad jag önskar och vad som skulle kunna putta bort mitt nuvarande jobb (*läs arbetstider). Hon kom fram till att jag inte har rätt för denna tjänst men att hon gärna behåller mig i sin hög OM det skulle dyka upp något.

Helgen… Den bestod av vänskap och god mat. Fredagen dök väninnan upp, vi satt i soffan och drack lite bubbel och tjötade. Så mysigt. Vi pratade om skillnaden på liv när man är singel eller i par, hon har redan börjat komma över fånen hon var ihop med som dumpat, så skönt att se. Men hon är lite orolig över hennes fritid som singel, ni vet semester och sånt. Även hon fyller 50 i år, en månad innan mig, skulle åkt utomlands med fånen men nu är hon själv. Tankar om sommarsemester och vad hon skall göra. Vi kom överens om att hon och jag skulle ta en tripp en vecka. Hyra någon liten gullig stuga nånstans, sola, bada, dricka bubbel och läsa massa böcker. Då Jazz kommer ha lite semester detta år så kommer jag ju få en del ensam semester.

Igår, så gick vi här och slappade, Jazz var ju så glad att vara hemma igen så han bara gick här och mös… Till vi bestämde oss för att åka ner på stan, gå i solskenet, få massa luft och sen hitta nåt ställe att äta.

Det blev Pinchos på Magasinsgatan, en liten mysig variant.

God mat o supergoda drinkar.

En tanke på “Helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s